Volánbusznál hogyan is vegyek jegyet ha elővárosi járattal utaznék? Az Árpád híd megállónál hogy van lehetőség jegyet venni és mennyi idő kb? Mert néztem az átszállással együtt van vagy 8 perc és ahogy olvastam a sofőrnél nem lehet venni.
A sofőrnél miért nem lehet?
Amúgy a pesti bérlet jó rá.
A menetrendek.hu azt irja kizarolag eloveteli jeggyel lehet.
Videken elek amugy csak kirandulni tervezek. :)
Vagy ha egyszerűbb vedd meg az árpád hídi pénztárban.
Az Árpád hídnál régóta kötelező a jegyelővétel, az automatákból tudod ezt gyorsan megtenni, de ez a 8 perces átszállás így sem sok, mert eléggé el van most dugva a buszállomás építkezés miatt.
Ezért ajánlom , hogy inkább online Vegyèl jegyet, a helyközi menetjegy opciót választva. A kilométertávolsagot a menetrendi keresőből külön kell kinézned és mindig felfelé a legközelebbi 5 vagy 10-es kilométerre kell kerekíteni.
Koszi a valaszokat.
Az online jegyhez kaphatnek tanacsot? Mert ami a volanbusz oldalan van az nem engedi az adott telepulesre az online jegyet.:(
Köszi. Akkor ez lesz mert a fene akar fél órát ott várni. :)
Akkor itt nincs is olyan hogy csak adott számú járatra jó mint pl. a vonatnál? Igaz én a vasúti online jegynél a netes felületet használom. A mobil alkalmazást kb. csak arra hogy befolyásoljam hanyag székre adja amoda a jegyet. :)
Még annyi. Ha ilyet veszek azt mutassam be a sofőrnek vagy csak ha ellenőr van annak?
Ilyen járattal még nem utaztam aztán kicsit össze vissza még nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!