Gaborv61 kérdése:
Életemben nem repültem még. Bécsből megyek Mexico City-be Párizsi átszállással. Van a tranziton belül dohányzási lehetőség, amig várom, hogy a másik gépem tovább induljon? Esetleg valakinek szemelyes élménye az úttal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 21:27
1/3 demonlord90 válasza:
Létezik a CdG reptéren (párizs) 1-2 db kb 3x3x2 köbméteres műanyagkabin, ahova 15-20 ember zsúfolódik be dohányozni. Megfulladsz, mielőtt elszívnál egy szállal.
2/3 anonim válasza:
3 éve jártam arra? Szép volt az a 17 nap.
A repülő? Mit mondjak, voltam hosszú utakon, de egy trappban a 12 óra húzós, de lélekben készül rá az ember, várja az élményeket...
Amikor csendesebb volt inkább álldogáltam, minden elfogadható lehetőséget megragadtam egy kis ténfergésre.
Azért nem kell tartani tőle. Jó utat!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon rendesek vagytok!
Remélem beférek abba a kabinba mert utána 12 oran keresztül semmi cigi.
Viszek azért telefonon egy csomó filmet amit tudok nézni magyarul fülessel:)
2015. jan. 27. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!