Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok kiszakadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kiszakadni a kapcsolatomból, amikor szinte minden rossz?

Figyelt kérdés
17 éve vagyok együtt a párommal, azóta volt minden, családi viszály, harag, anyagi gondok, testi lelki bántalmazás, megcsalásról nem tudok konkrétan, de az is lehetett, van két gyerekünk. A párom nem szeret,vagy ha igen nem eléggé. De egyszerűen mindig az jár a fejemben, hogy majd jobb lesz, ha ez vagy az lesz. Majd újra szeretni fog, rendbe hozzuk. Hogy mindent megteszek, hogy szeressen.

2022. márc. 17. 04:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És most mi lesz? Elmondtuk, mi a helyzet. Tervezel rajta változtatni vagy csak kiirtad a kérdést ?

Ez a néha megpofoz, de amúgy szerethető kb ilyen:

Tok kedves meg aranyos, néha megöl egy kisallatot de ennyi.

Akkor is ezt mondanád ? Mert ez is ugyanúgy elnézhetetlen egy kapcsolatban mint a példa, amit irtam.

2022. márc. 17. 07:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A bántalmazókat egy dolog gátolja: a nyilvánosság. Ha kitudódik a rejtett tulajdonságuk, akkor bajban vannak.
2022. márc. 17. 07:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ezeket a tipikus dolgokat, mint elszigetelés, kapcaolattart@s ellenzése nagyon régóta nem csinálja. Talán az első pár évben. Teljesen szabadjára enged, de mégis hozzá húzódok.
2022. márc. 17. 07:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem fáj eléggé, vallószínűleg nem fogsz semmit tenni. Azt viszont tudnod kell, hogy a gyerekeidért ugyanúgy felelős vagy, és azzal, hogy ilyen toxikus kapcsolatban neveled őket, nekik is rossz. Minél tovább húzod, annál nagyobb hatással lesz rájuk és viselkedési, érzelmi problémái lesznek a jövőben (avagy már most). Az idő telik, neked is sokkal kevesebb időd lesz, hogy boldog légy, találj olyan párt, aki megbecsül.

Hogyha 17 évig képtelen voltál kilépni belőle, senkinek nem mesélsz a helyzetedről, valószínűsítem a jövőben se fog változni. Szerintem első körben el kellene fogadnod, hogy nem kell a párod mindenben védened, igenis beszélj barátokkal, családokkal a problémáról, ők tudnak támogatni, segíteni benne.

Te életed, nálad senki se tudja jobban mire vágysz. Tegyél érte, mert más nem fog!

2022. márc. 17. 08:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Te komolyan vele akarod felnevelni a gyerekeidet, hogy azt lássák, hallják, hogy évente alig 3-4-szer pofoz fel - tényleg nem téma, ez a házasság velejárója - NEM!!!! - és véres qrvának hív? Mit lesel, hív-e? Maradj a szüleidnél, vissza ne menj a gyerekeiddel!!!!
2022. márc. 17. 09:00
 16/18 Noren1989 ***** válasza:
100%
Sima Stockholm-szindróma.
2022. márc. 17. 09:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond szerintem, ha ez neked így jó. Tudod egy ideje próbálok ismerkedni, és azt vettem észre hogy a nők az ilyen férfiakra buknak. Én pont az ellentetje vagyok, kiszámítható, és az agresszió minden formáját gyűlölő.

Folyamat megkapom hogy unalmas vagyok, már akkor is mikor még nem is találkozunk csak beszélgetünk.

Hát akkor tessék, érezzétek jól magatokat a csoda izgalmas pasitokkal, a tökéletes kapcsolataitokbana 😉

2022. márc. 17. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen utolsó, ezt én nőként is így látom.

Ez volt az otthoni minta, meg összekeverik a gyomorgorcsos pillangos dolgot a VALÓDI szerelemmel és mindenki inkább az előbbit keresi, mivel a bántalmazó kapcsolatok miatt az a gyakoribb.

23N

2022. márc. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!