Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kiszakadni a kapcsolatomból, amikor szinte minden rossz?
És most mi lesz? Elmondtuk, mi a helyzet. Tervezel rajta változtatni vagy csak kiirtad a kérdést ?
Ez a néha megpofoz, de amúgy szerethető kb ilyen:
Tok kedves meg aranyos, néha megöl egy kisallatot de ennyi.
Akkor is ezt mondanád ? Mert ez is ugyanúgy elnézhetetlen egy kapcsolatban mint a példa, amit irtam.
Amíg nem fáj eléggé, vallószínűleg nem fogsz semmit tenni. Azt viszont tudnod kell, hogy a gyerekeidért ugyanúgy felelős vagy, és azzal, hogy ilyen toxikus kapcsolatban neveled őket, nekik is rossz. Minél tovább húzod, annál nagyobb hatással lesz rájuk és viselkedési, érzelmi problémái lesznek a jövőben (avagy már most). Az idő telik, neked is sokkal kevesebb időd lesz, hogy boldog légy, találj olyan párt, aki megbecsül.
Hogyha 17 évig képtelen voltál kilépni belőle, senkinek nem mesélsz a helyzetedről, valószínűsítem a jövőben se fog változni. Szerintem első körben el kellene fogadnod, hogy nem kell a párod mindenben védened, igenis beszélj barátokkal, családokkal a problémáról, ők tudnak támogatni, segíteni benne.
Te életed, nálad senki se tudja jobban mire vágysz. Tegyél érte, mert más nem fog!
Semmi gond szerintem, ha ez neked így jó. Tudod egy ideje próbálok ismerkedni, és azt vettem észre hogy a nők az ilyen férfiakra buknak. Én pont az ellentetje vagyok, kiszámítható, és az agresszió minden formáját gyűlölő.
Folyamat megkapom hogy unalmas vagyok, már akkor is mikor még nem is találkozunk csak beszélgetünk.
Hát akkor tessék, érezzétek jól magatokat a csoda izgalmas pasitokkal, a tökéletes kapcsolataitokbana 😉
Igen utolsó, ezt én nőként is így látom.
Ez volt az otthoni minta, meg összekeverik a gyomorgorcsos pillangos dolgot a VALÓDI szerelemmel és mindenki inkább az előbbit keresi, mivel a bántalmazó kapcsolatok miatt az a gyakoribb.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!