Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyat rossz a kapcsolatom. Miért fáj mégis?
Tudom, hogy ennél kB minden jobb lenne. És tudom, hogy lesz is. De miért fáj mégis ennyire elengednem azt, ami már tényleg eltipor, abszolút semmi boldogságot nem ad, egy szar darabnak érzem magam, nem törődik velem, mindig csak a vita amikben mindig ő a fölényes és nagyképű. Borzasztó... De mégis úgy érzem valamiért hogy fáj elengednem. Fáj a tudat hogy mással lesz, másban fogja meglatni a jót amit bennem nem talált meg, pedig úgy érzem hogy minden tőlem telhetőt megtettem.
Ilyenkor már könnyen elkéne engednem mert kín szenvedés az egész... Miért van ez?
Mert szereted. A szeretet nem válogat érdemek szerint, hiába csak bánt és megaláz a szerelmünk, mi akkor is arra vágyunk, hogy adjunk neki.
Csak hidd el, hogy később jobb lesz nélküle! Máskülönben tönkreteszi minden önbecsülésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!