Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemmel nagyon rossz lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel nagyon rossz lett a kapcsolatom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem külföldön dolgozik már évek óta, 3 hetente jár haza. Én itthon vagyok a gyerekeinkkel és dolgozom is mellette. Nagyon rossz lett a viszonyunk az elmúlt időszakban. Szerintem gyakran hazudik, nem úgy mond el valamit, ahogy az valóban történt, sokat veszekszünk. Eléggé eltávolodtunk egymástól, nincs közös program, egymással se foglalkozunk. Én még ezek ellenére is szeretem és jó lenne, ha nem végződne válással a dolog, de egyre jobban azt érzem, hogy a vége úgyis az lesz. Természetesen már többször is beszéltem vele, aminek a vége az lett, hogy rendben drágám, úgy lesz..Aztán nem érdekelte ugyan úgy, hogy figyeljünk egymásra és ment minden előről. Tudom, hogy azóta rosszabb a kapcsolatunk, mióta nem itthon dolgozik..Többször is kértem jöjjön haza, vagy kimegyünk mi hozzá, azért a gyerekek se kisbabák már, hogy ne lehetne elmenni, de nem akarja, mert hogy ő úgyis jön haza, ne akarjunk kint élni.Szeretőt biztos, hogy nem tart, mert egyébként rengeteget beszélünk, videózik a gyerekekkel, nem gondolnám ez áll a háttérben. Nekem nagyon hiányzik az a férfi, akit anno megismertem és szerelmes lettem belé. Nagyon hiányzik, hogy minden a régi legyen, de szerintem sose lesz már, mert mindig csak én akarom megoldani. Szerintetek meglehetne még menteni a házasságunkat? Tudom,hogy kevés információ, de szívesen olvasnék normális válaszokat. Köszönöm előre is.

2021. aug. 15. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Ő egy másik életet is visz.

Így nehéz bárkit is "lekötni", vagy "elkötelezni".

Csoda egyáltalan hogy viszi a 2 életet es nem lépett még le.

2021. aug. 15. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Sajnálom, hogy ez így alakult. Én azt tenném (férfiként), hogy egy meglepetést készítenék neki elő, nevezetesen, a tudom, mikor jön haza, másnapra szervezni egy párterápiát, ahol mindent el lehetne mondani. Neki ez hideg zuhany lenne, de talán hatásos is lehet, ha látja, mit okoz neked, és a gyerekeinek...
2021. aug. 15. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben mindenki elvált, aki ezt az életmódot választotta, és mindig a nő lépett ki. Nem lehet ezt csinálni életetek végéig, az ő családban betöltött szerepe kimerül abban, hogy pénzt ad haza. Előbb vagy utóbb rájöttek a feleségek, hogy inkább élnek olyannal, aki a hétköznapok terheiben is osztozkodik, mint olyannal, aki gyakorlatilag éli világát a család mellett. Amúgy te gondolkoztál már ezen, tudnál így élni még mondjuk 20 évig?
2021. aug. 15. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is arra lenne szükségem, hogy a hétköznapokban is mellettem legyen. Ne kelljen rá "várni " 3 hetet amíg haza jön. Borzasztó így már évek óta. Nekem nagyon hiányzik, hogy esete együtt aludjunk el, itt legyen mellettünk. Rengeteget sírtam már miatta, de úgy érzem hiába töröm magam, nem érdekli. Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem fogom kibírni így, azért fiatal vagyok még a tartós magányhoz..
2021. aug. 15. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

"úgy érzem hiába töröm magam, nem érdekli"

Szerintem megkérhetnéd, hogy most már itthon dolgozzon. Vajon mit szólna?

Másik, de gonosz ötletem, hogy váratlanul látogasd meg.

2021. szept. 28. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azota, kerdezo?
szept. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!