Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éve vagyunk házasságban,kicsit sok a férjemből?
Azt érzem mostanában,hogy kezd minden dologban idegesíteni. Néha az a legjobb,ha nem is szól hozzám....az érzés amihez hasonlítani tudom: "gombocból is sok":)
Biztosan értitek,hogy mire gondolok:)
Természetesen beszélgettünk....
Ez az érzelmi hullám most kezdődik nálam,és nagyon rosszul érint.
Igen,45 éves vagyok...kezdődik a változókor nálam,vannak "tüneteim".
Akkor a 9-es válaszommal beletrafáltam. Azért látom volt aki lepontozott, pedig igenis tudomásul kellene venni, hogy mindenki keresztülmegy ezeken a hormonális változásokon, ha eljut abba az életkorba, csak van aki könnyebben viseli, van aki nehezebben. És mindegy hogy férfi vagy nő az illető. Aki nem akarja tudomásul venni, hogy ez egy létező dolog, az majd szembesül vele, ha eljön az ideje.
Ezt csak úgy lehet megoldani, ha jó közöttetek a kommunikáció.
Tudni kell elmondani a másiknak, hogy milyen változásokon mentek keresztül, és mi az ami jól esik, vagy mi az ami nem. Fontos az együttműködés.
Köszönöm 9-es a válaszod,bár tudtam ,hogy létezik ez a kapuzárási pánik,de nem gondoltam bele,hogy ez lehet velem...
De tényleg ott vagyunk a hormonális változások közepén...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!