Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő miért lesz hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért lesz hisztis, amikor terhes?

Figyelt kérdés
A feleségem hamarosan szül, de már mindentől, mindenkitől hiszti rohamai vannak. Olyan mint egy sárkány, már nem tudom kezelni a helyzetet. Mit tegyek?

2022. márc. 15. 10:04
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
40%
Nőként sem értem azokat, ahol mindent a hormonokra fognak. Viselkedni hormongőzben is lehet és kell.
2022. márc. 15. 11:33
 32/54 anonim ***** válasza:
35%

23as veszekedhet csak ne csodálkozzon ha a purgyéval együtt röptetve lesz őshisztisége. Kéne a fenének egy ilyen kolonc.

Normális nő nem vetkőzik ki magából, én se, és a környezetemben senki se tette. Aki igen ott alapból baj van és most menekülj kérdező míg nem késő, ha meglesz a gyerek ez csak rosszabb lesz azt fogja hinni neki mindent szabad csak mert felcsinálták és szült.

2022. márc. 15. 11:34
 33/54 anonim ***** válasza:
26%
30as mit sajnáltál abba na férg nőben? Csak mert pottyant egy gyereket onnantól tojik a többire. Aztán ne hisztizzen ha egyedül marad és senki rá se néz többet a csodás kis jelleme miatt. Ha az én mostoha anyám ilyen lett volna utána térden állva is könyöröghetett volna hogy foglalkozzak az öcsémmel, szembe röhögtem volna.
2022. márc. 15. 11:36
 34/54 anonim ***** válasza:
72%
32# jól értem, te arra biztatod a gyerek apját, hogy még szülés előtt hagyja magára a nőt? Mennyire alja beteg állatnak kell lenned ehhez?
2022. márc. 15. 12:08
 35/54 anonim ***** válasza:
13%
De miért mindig a nők az áldozatok? Ezt soha nem fogom megérteni, egy férfi meg minden szarságot viseljen el? Egy igazi férfi, felveszi a kabátot és lelép, nem hagyja magát!
2022. márc. 15. 12:10
 36/54 anonim ***** válasza:
75%
35# Troll vagy. Ennyi telik, menj a tükörhöz dícsérd meg akit benne látsz mire vitted az életben.
2022. márc. 15. 12:13
 37/54 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem a hisztit el kell nezni, viszont azt nem, hogy az elozo hazassagbol szarmazo gyerekeket ne turje meg, vagy pofakat vagjon, mert hetente 2 orara latni merik az apjukat. Es szerintem hulyeseg, hogyha megszuletik a gyerek ket hetig ne lathassak az apjukat.
2022. márc. 15. 12:17
 38/54 anonim ***** válasza:
8%
Nem csak akkor tudnak hisztizni, ha terhesek, de a terhesség alatt van rá egy plusz indokuk.
2022. márc. 15. 12:19
 39/54 A kérdező kommentje:

Nagyon kimerítő nekem ez a viselkedés. Az első feleségem nem viselkedett így a két terhessége alatt. Most elmentem bevásároltam, el is pakoltam mindent a helyére. Megkérdeztem, hogy mit segítsek. Erre azt a válaszolta, hogy hagyjam békén, addig volt jó míg nem voltam itthon.Értsem meg végre, hogy egyedül akar lenni. A két gyerekem holnap jönne, de nem tudom mit mondjak nekik.

Most komolyan elgondolkodtam a váláson, mert ezt már nem fogom bírni még 1 hónapig, amíg meg nem szül. Azt sem tudom, hogy a szülés után jobb lesz-e a helyzet. Elegem van.

2022. márc. 15. 12:37
 40/54 anonim ***** válasza:
59%
#39, hol voltál vásárolni, így március 15-én? :)
2022. márc. 15. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!