Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő miért lesz hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért lesz hisztis, amikor terhes?

Figyelt kérdés
A feleségem hamarosan szül, de már mindentől, mindenkitől hiszti rohamai vannak. Olyan mint egy sárkány, már nem tudom kezelni a helyzetet. Mit tegyek?

2022. márc. 15. 10:04
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Segítek a főzésben takarításban. Bevásároltam eddig is. A gyerekkel sem hagyom majd magára. Nem tudom mit kellene tennem még?
2022. márc. 15. 10:20
 12/54 anonim ***** válasza:
70%
Amikor anyád és/vagy az előző kapcsolatból született gyerekeid meglátogatnak, a várandós feleséged kellemes kötelessége őket körbeugrálni?
2022. márc. 15. 10:21
 13/54 A kérdező kommentje:
Nem kell őket körbe ugrálnia. Eddig sem kellett. Nincsenek itt sok időt, de a feleségemet már a tudat is zavarja, hogy majd jönnek. Eddig ezzel nem volt problémája.
2022. márc. 15. 10:23
 14/54 anonim ***** válasza:
69%
Cseszd meg, te nem lennél hisztis ha nemsokára szülnél? Ha a hüvelyeden kéne kitolni egy 3-4 kilós gyereket? Fájna a hátad, a derekad, a szerveid, mindened, mert rúgja és nyomja a gyerek. És akkor még az előző kölyköket is el kéne tűrnöm, akihez semmi közöm, mikor lehet szegénynek jobban esne pihennie. Ezekre nem gondoltál? Férjek gyöngye.
2022. márc. 15. 10:25
 15/54 anonim ***** válasza:
24%
13# nem, viszont hisztizni sem, már ha normális egy nő. Kiforgatni a kérdést, sokat elárul rólad is.. remélhetőleg sose lesz párod, vagy nagyon gyorsan ott hagy a gyerekkel, ha ilyen nárcisztikus beteg nő vagy
2022. márc. 15. 10:25
 16/54 anonim ***** válasza:
7%
Hát, ha van némi eszed, akkor felveszed a kabátot, azt szevasz! 😉
2022. márc. 15. 10:26
 17/54 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom,én épp forditva voltam,teljesen nyugodt lettem.Előtte is hisztis volt,vagy csak terhesen?
2022. márc. 15. 10:28
 18/54 anonim ***** válasza:
67%
#16, csalánra hugyoztál reggel, vagy mi bajod van?
2022. márc. 15. 10:28
 19/54 anonim ***** válasza:
9%
Lehet, hogy direkt csinálja, lehet, hogy így tesztel téged, hogy bajom képes vagy e kitartani mellette és látja, hogy igen, képes vagy erre, ezért papucsnak fog nézni téged. 😂😂
2022. márc. 15. 10:30
 20/54 anonim ***** válasza:
91%

Ember, én akkor is ilyen vagyok, mikor menstruálok. Eszem nincs hozzá milyen kiállhatatlan p*csfej leszek terhesen. De úgy választottam párt, hogy tudja minden ilyen elmúlik egyszer, és tudja kezelni a helyzetet. :D

Neked is így kéne hozzáállni, és többet beszélgetni a feleségeddel az ő érzelmeiről.

Miért bántja, hogy heti 2 órára átjönnek a gyerekeid, stb. és nem veszekedni vele, hanem megpróbálni más oldalról is elmagyarázni!

Az is lehet, hogy csak akkor fog ez nála elmúlni, ha megszületik a baba, és tényleg látja, hogy a közös gyereketeket is ugyanúgy fogod szeretni.

A helyedben megmondanám neki, hogy a baba születése után 2 hétig SENKI nem fog átjönni, nem, a gyerekeid sem, mert gondolom kibírják (?), és utána is 1 hónapig csak te látogatod meg őket.

Hisz az első 1-2 hónap nehéz az anya számára, gondolom tiszta ideg lesz, ha már csak furán nyöszörög is a baba és stb. agyrohamot fog kapni.

Tehát tisztázd vele, hogy most ő az első. Mennyi idő míg szül? Ha 2 hét, lehetne benned annyi, hogy pl tényleg nem hívod át a gyerekeidet, hanem te mész át hozzájuk mondjuk munka után egy nap 2 órára. Szerintem senki nem hal bele. A gyerekeid sem érzik, hogy elhanyagolod őket, de a feleséged sem, hogy feleslegesen terheled őt bájcsevejjel, míg ő egy görögdinnyének érzi magát.

2022. márc. 15. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!