Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő miért lesz hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért lesz hisztis, amikor terhes?

Figyelt kérdés
A feleségem hamarosan szül, de már mindentől, mindenkitől hiszti rohamai vannak. Olyan mint egy sárkány, már nem tudom kezelni a helyzetet. Mit tegyek?

2022. márc. 15. 10:04
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
*vajon
2022. márc. 15. 10:31
 22/54 A kérdező kommentje:
Előtte nem volt ilyen. Anyámmal, gyerekeimmel is jól kijött, nekem legalábbis úgy tűnt. De mióta közel van a szülés ideje, azóta mint akit kicseréltek. Folyton egyedül akar lenni, olyan mintha engem is csak kényszerből viselne el. Nagyon el vagyok keseredve.
2022. márc. 15. 10:33
 23/54 anonim ***** válasza:
19%

"Miért bántja, hogy heti 2 órára átjönnek a gyerekeid, stb. és nem veszekedni vele, hanem megpróbálni más oldalról is elmagyarázni!"

Vagyis akkor, legyen egy lábbeli és nyomja el magát teljesen, na nehogy már! Miért ne veszekedhetne?

2022. márc. 15. 10:35
 24/54 anonim ***** válasza:
60%

Olvasd el ezt a másik kérdést, a terhes nő szemszögéből

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2022. márc. 15. 10:44
 25/54 anonim ***** válasza:
76%
Egyrészt gondolom fél(lássuk be, hiába akarod a gyereket akkor is ilyesztő) illetve a hormonok ezerrel dolgoznak benne, ez ellen nem tud mit tenni
2022. márc. 15. 10:54
 26/54 anonim ***** válasza:
92%

Hormonok, majd idővel túl lesz rajta. Biztosítsd, hogy egyedül lehet, ha hozzád jönnek, akkor is. Nyugodtan vonuljon be a szobába, pihenjen, filmezzen, csinálja, amihez kedve van, te addig családozhatsz. A szülés a köztudattal ellentétben alapvetően magányos tevékenység, befordul az ember, valószínűleg nincs messze az időpont, ha magányra van igénye.

Légy türelmes, szülés után se fog hiphop visszaváltozni, majd, ahogy szokja az új szerepet, ürülnek a hormonok, visszatér hozzád.

Az előző kapcsolatodban mikor mentetek szét?

2022. márc. 15. 10:55
 27/54 anonim ***** válasza:
77%
#24: Pont ezt akartam megkeresni. Megjött a kamumami párja. Mindig gyanús, amikor ennyire azonos sztori bukkan fel, különböző szemszögekből előadva...
2022. márc. 15. 10:59
 28/54 anonim ***** válasza:
93%

24

Hu bas*ki. Mert nem mindenre megoldás a veszekedés. Azért. Könnyebb, ugye? De nem jobb. Néha nem árt BESZÉLGETNI is, vagy kompromisszumot kötni. Az én férjem engem mindig letud nyugtatni, mégha nincs is igazam, és nem ért velem egyet, azt mondja, nincs igazad drágám, de szeretlek, ne veszekedjünk.

Lehet duzzogok még utána egy órát, de mindig oda megyek utána hozzá, hogy ne haragudjon.

Nem attól lesz valaki papucs, hogy egyszer egyszer a kedvére tesz a másiknak.

2022. márc. 15. 11:02
 29/54 anonim ***** válasza:
83%
Na megjött a terhes nő férje is a másik kérdésből
2022. márc. 15. 11:08
 30/54 anonim ***** válasza:
78%

Ez ugyanaz a kérdező aki a 24-es által belinkelt kérdést feltette, itt más szemszögből.

Sok kreténnek mindegy, csak a kérdezőt szapulhassa. A tegnapi kérdésben nagyon sajnáltam a kismamát, de nála sokkal jobban a nőket akik ha alkalmuk van már tapossák a nőtársukat. Mert ott a válaszok nagy része bizony nagyon aljas volt.

2022. márc. 15. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!