Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék vele beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék vele beszélni erről?

Figyelt kérdés

Mostanában barátom teljesen másképp viselkedik, mint amikor megismertem (3 hónapja jöttünk össze). Az elmúlt időszakban feltűnően sok időt tölt pár ismerősével, akikről nem igazán tudok semmit és ő sem mesél róluk. Ha pedig kérdezek róluk, vagy arról, hogy hova szokott ennyit járkálni (mostanában elég keveset van itthon), akkor ideges lesz, elkezd fenyegetőzni, mivel semmi közöm hozzá és ne hozzam fel többé ezt a témát.

28/N

2022. márc. 14. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
3 hónap nem olyan sok idő. Mindenképp pofára esés lesz a vége...minden nappal amíg nem lépsz le, egyre magasabbra mászol a létrára, és a végén annyival nagyobb lesz a pofára esés
2022. márc. 14. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Férfiak dolga, valóban ne szólj bele.
2022. márc. 14. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"3 hónapja jöttünk össze"

"mostanában elég keveset van itthon"

3 hónapja jártok és már összeköltöztetek?

2022. márc. 14. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
Boztos fusizik amiről jobb ha nem tudsz
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Biztos
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem is ez a probléma.

Én is négy hónap után költöztem össze a párommal, de nálunk nem volt semmi ilyen meg másmilyen probléma sem.

Három hónap alatt nem megváltozott, hanem egyszerűen végig ilyen volt, csak nem vetted észre a rózsaszín kodtol. Miért ne lenne hozza közöd, hogy hova megy? Attól meg szólhatna neked, hogy kivel és hol talizik, ez alap egy kapcsolatban.

Nem tudsz vele erről beszélni?

Nem kellett volna összejönni vele. Mit tudtok csinálni, szexelni? Mert ha beszélgetni nem, akkor csak az marad, de abból meg nem lesz hosszútávú a kapcsolat…

2022. márc. 14. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy 3 hónapos kapcsolatban nekem eléggé red flag lenne, ha titkolózna és idegbetegen reagálna, ha beszélni próbálok erről. Amennyiben nem lehet vele normális hangnemben tisztázni ezt, én röptetném. Nem kötelező minden bunkóval együtt maradni, 3 hónap meg még kb a semmivel egyenlő.
2022. márc. 14. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, lépj le.
2022. márc. 14. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miről akarsz beszélgetni? Ha 3 hónap után így beszél veled, és viselkedik, akkor mi lesz később?
2022. márc. 14. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Rosszlányokon lehet fent van. Talán nem csak a nők jönnek be neki, hanem a férfiak is. Nem szokott említést tenni róla, hogy fáj a feneke, vagy aranyere van?
2022. márc. 15. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!