Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan alakult a szülés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakult a szülés után a szexuális élet?

Figyelt kérdés

6 hónapja szült a feleségem és azota egyáltalán nem kivánja a szexet, azt mondja fáj is neki és állitolag a szoptatás is közrejátszik abban hogy alacsony a libidója.

Tudom, ez mindenkinél más, vannak akik egyáltalán nem is szoptatnak, hanem tápszereznek, igy az ő testük ezt máshogy éli meg hogy nincs tejtermelés, ezért főleg olyan párok válaszát várom akik szoptatnak.

2022. márc. 13. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A hormonháztartás felborul, vannak nők akik jobban kívánják és vannak akik egy jó ideig nem.
2022. márc. 13. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
A terhesség, a rosszullétek tönkrevágták a libidómat szinte azonnal. A szülés után több mint 1 év múlva tért vissza. Plusz fél év múlva beadtam a válókeresetet. Így alakult.
2022. márc. 13. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem volt semmi extra, nyilván kicsit kevesebbet szexeltünk egy ideig, nem is önmagában a libidó miatt, hanem mert sokat éjszakáztunk a kicsivel, fáradtak voltunk, sokszor inkább aludtunk.

Most 1 éves már, majdnem átalussza az éjszakát, ugyanannyit szexelünk, mint előtte.

2022. márc. 13. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
A fogamzásgátlóval is ez a baj.. 2-3 év után kicserélődik a nő.
2022. márc. 13. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
1 évig 0 volt a libidóm, csak "muszájból" voltam együtt nagynéha a párommal, de azt sem élveztem egyáltalán. Mondjuk az első babával olyan hulla fáradtak voltunk mindketten, hogy ő is többre tartotta az alvást...
2022. márc. 13. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-s a jelek szerint élvezi, ha valaki nem kívánja és úgy szexel vele. 🤦‍♀️
2022. márc. 13. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Attól még leszophatna, odatarthatná..."

Nemtom bátya, én nem bírok úgy szexelni egy nővel, hogy ő nem kíván engem, de hát ki mikor mászott le a fáról...

2022. márc. 13. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát bevallom, mi alig bírtuk ki szülés után a 6 hetet. Szóval rögtön visszatért a szexuális élet. (De most látom a kérdést, szóval az is igaz, hogy én nem szoptattam, tápszeres volt a kislányunk).
2022. márc. 13. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A hat hetet kivártuk, de utána szépen lassan visszarázódtunk. Én kívántam már, talán valamilyen hormonzavar miatt, nem tudom, de nem csökkent, hanem nőtt a libidóm. Annyira, hogy abban az időben minden nap maszturbálnom kellett a rendszeres szex mellett, erotikus álmaim voltak, és még orgazmusom is alvás közben. Szoptattam másfél évig. Valamennyire lenyugodtam idővel, de jobban kívánom a szexet azóta is. Mindenkinél máshogy alakul ez szerintem.
2022. márc. 13. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!