Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyam lehet az ha bármit ide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyam lehet az ha bármit ide kiírok a párom azonnal lereagálja, mikozben nem is gyk zik?

Figyelt kérdés

Elképesztően idegesítő!

Fiktív példák

Ha kiírom ide pl hogyan lenne nekem jo a szex, másnaptol ugy csinálja

Ha kiírom hogy elmennék valahova pl etterem, másnap elhiv etterembe

Ha kiirom hogy nem tudom mit akar tolem(amirol szoktam ugyan vele beszelni)de gyk kérdés után, másnap megkérdezi hogy vegyen e gyűrűt, hogy bizonyithasson hogy komolyan vesz

És folyamatosan fóbiáim vannak már az ilyenjeitol.

Nem is ismeri az oldalt pedig.

És a többi egyéb!:

Még nem is ismertem de bnőim faggattak van e màr barátom. Mivel szégyelltem hogy nincs, igy elkezdtem kamuzni hogy igen van, x helyen(ehy kis közt bekamuztam) lakik, rokonokkal, jol keres, nagyon féltékeny, y szemu magas etc

Erre pár nap mulva összejottem egy sráccal aki az x közben él rokonokkal jol keres betegesen feltekeny y szemu es magas.

Vagy tesomnak nem tudom mi a foglalkozása mert bonyolult ezert mindig bekamuztam hogy vmi csopvez valahol.

Erre tesom bejelnti sacc 1 honapon belul hogy csopveznek kinevezték

Vagy bnőmről bekamuztam hogy z helyen dolgozik, erre bnőm is kozli 1 honapon belul hogy átment z helyre dolgozni.

Vagy anyának szoltam ne most menjen már randira mert főzni akarok vele ne hagyjom magamra. Anya menni qkart. De szolt a teloja en meg elkezdtem ugrálni kehet a pasi az hogy késik.

Anyám elhűlve tette le a telot hogy a pasi hivta hogy csúszik 2 órát. Azaz marad velem főzni..

Ezek ugy elkoptak most.

De a barátommal a fentiek már kezdenek kicsinálni!

Ha nem is ismeri a gyk t honnan jönnek ezek hogy azt kapom amit kiírok? Ijesztő!

2022. márc. 11. 12:34
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Szakadok a válaszokon :D

Mindjárt kiírok en is vmit most megint csak agyalok mi legyen az

2022. márc. 11. 13:19
 12/42 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is ezotéria rovat ez.

Egy részét valószínű bevonzod, egy másik részét megérzed.

2022. márc. 11. 13:22
 13/42 anonim ***** válasza:
89%
Szerencsére most, hogy kiírtad ide, holnap úgyis megkapod rá a választ, ahogy a többire is.
2022. márc. 11. 13:22
 14/42 anonim ***** válasza:
Igen 15ig vàlaszt kell kapni :D gyözzük kivàrni..
2022. márc. 11. 13:23
 15/42 anonim ***** válasza:
0%

#1:

Jó, leesett. Közben elolvastam a “leírást”.😂😂

2022. márc. 11. 13:29
 16/42 anonim ***** válasza:
Ha halak a csillagjegye, akkor lehet hogy vannak ki nem aknázott médiumi képességei. Vagy csak tudod.... lehet mégis gyk-zik🙄
2022. márc. 11. 13:31
 17/42 anonim ***** válasza:
Inkàbb ha ikrek..a halak most uszkàl a boldogsàgba nemfog gyikon logni
2022. márc. 11. 13:35
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sokat szoktál kamuzni?
2022. márc. 11. 14:52
 19/42 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, nekem is ez tűnt fel, hogy bekamuztam ezt, bekamuztam azt... Illetve az, hogy miért itt kell nyekeregni, ha nem jó a kapcsolat. Itt sírsz, hogy nem jó a szex meg nem visz étterembe, ahelyett, hogy neki szólnál? Bár nálad működik így is. 🤣
2022. márc. 11. 14:58
 20/42 anonim ***** válasza:
Mi van akkor, ha csak egy tök hasonlóan gondolkodó valaki reagál egyből a kérdéseidre?
2022. márc. 11. 15:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!