Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a párom?

Figyelt kérdés

Itthonról dolgozom, ő bejárós, azonban mivel kontaktszemély az irodában, ahol volt egy covidos, ő is 2 hétig itthon van (ő is dolgozik, csak neki jóval nagyobb lazaság van). Amivel alapvetően nem lenne probléma, csak én munka közben nem igazán tudok/akarok beszélgetni, mert elvonja a figyelmem és kizökkenek.

A lényeg: Dolgozom, a párom pedig félóránként bejött hozzám, és nagyon édes volt, hogy adogatott puszit az első első-második alkalomnál, de sokadjára már kicsit túlzásnak éreztem. Volt, amikor bejött mutatni valami régi papírpénzt, amit talált, hogy milyen ritkaság, meg mindenféle, munkavégzés közben kizökkentő dolgot.

Megkértem, hogy amíg tart a munkaidőm, legyen kedves foglalja el magát, de ne zavarjon, mert dolgoznom kell, erre megsértődött, hogy miért kell ennyire bunkónak lenni.. Szerintetek?

2022. márc. 11. 10:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
"Kicsim, nagyon szeretlek és hihetetlenül cuki vagy, de dolgoznom kell, légyszi most néhány órára hadd foglalkozzak a melómmal, délben majd ebédelünk egyet és beszélgetünk, utána pedig később délután" - ezt mondtam neki. Ebben szerintem SEMMI kiakasztó nincs.
2022. márc. 11. 11:27
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

Folyt

Elmondtam neki azt is, hogy vagyoni felelősségem van es már azzal is vádoltam hogy direkt azt akarja hogy hibázzam.

Irtó keményen vitázom vele, MERT csak ez hat.

Ha kedvesen szépen kérek hogy ne zavarjon, azt képtelen felfogni.

2022. márc. 11. 11:29
 13/19 anonim ***** válasza:
10.voltam
2022. márc. 11. 11:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

12-es, szerintem nektek nem nagyon van már jövőtök és nem amiatt, mert te vagy bunkó.

Amúgy én is randiztam eg sráccal, aki rendre hisztizett, hogy miért nem tudok többször írni meló közben. Nem volt képes felfogni, hogy ki is rúghatnak ezért, meg haladnék is a melóval, mert senki nem csinákja meg helyettem.

Elég záros határidőn belül kiölte belőlem minden vonzódásom iránta.

2022. márc. 11. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
A názának a rendszerét programozod hogy kizökkensz egy puszitól?
2022. márc. 11. 11:52
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 Nem, de ezt nehéz lenne egy olyasvalakinek elmagyarázni, aki olvasásra sem képes, így igazából nincs is értelme megpróbálni.
2022. márc. 11. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves a párod, de ez alapvető intelligencia kérdése. Mármint, hogy nem zavarom a másikat ha dolgozik. Olyan mintha a munkahelyén lenne.

Nem tudom miért olyan nagy katasztrófa kibírni napi 8 órát a másik nélkül? Így legalább később, ha letelik a munkaidő lesz miről beszélgetni. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mit szóljon egy sebész vagy traumatológus aki órákig a műtőben van. Őt is folyamatosan piszkálja a párja, hogy műtét közben beszélgessen vele?

Szerintem az már önmagában gáz, hogy eddig eljutottatok és ezt egy felnőtt embernek magyarázgatni kell.

2022. márc. 11. 14:14
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki, hogy csak két hétig lesz így. A férjem programozó, teljesen kötetlen a home officea, én meg itthon vagyok a gyerekkel. Az első másfél évben mi is sokat veszekedtünk ezen. Sokszor unatkozom, magányos vagyok és annyira vágyom rá, hogy foglalkozzon velem. Nehéz, hogy egy szobával arrébb van, de nem szólhatok hozzá. Mostanában 10-ig itthonról dolgozik aztán bejár az irodába, így mindenkinek könnyebb
2022. márc. 11. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Én programozok otthon. Nagyon nem hiányzik, hogy hozzám szóljanak. Főleg nem hülyeségek miatt. Volt nemrég egy beülős munkám és a párom hívott telefonon. De direkt lenémítottam, mert olyan dolgok miatt hí@ott, amit órákkal később is megbeszélhettünk volna. Amikor később láttam, hogy keresett, visszahívtam. Erre előadta a féltékenységi rohamát, hogy biztosan azért nem vettem fel.

Azt érte el, hogy vissza sem hívtam egy hónapon át. Egy ilyen hiszti egész napra kiüt a munkából. Veszítettem már el munkát ilyenek miatt.

2022. márc. 11. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!