Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki a párom?
Figyelt kérdés
Holnap jönnek hozzánk ebédre a párom rokonai.Én gyógyszertárban dolgozok,de kaptam holnapra egy szabadnapot.Közben ma leesett egy körmöm,és a manikűrösöm csak akkor tud fogadni,amikor jönnek a vendégek.Amúgy 15 perc alatt kész az egész,a párom viszont most nem akar hozzámszólni...2020. márc. 16. 19:43
2/9 anonim válasza:
Ugyan már, ez nem a tini párkapcsolatok kategória
3/9 anonim válasza:
A köröm megcsinálása 15 perc, és a körmösödnek csak és kizárólag délben jó, annak ellenére is, hogy a fél ország ki sem teszi otthonról a lábát?
4/9 anonim válasza:
Igaza van. Remélem visszaadja mikor a te rokonaid jönnek.
5/9 anonim válasza:
Magamra ado no vagyok. En baratsagnak vetettem veget mukormos miatt. A mukormoshoz rohanast nem toleraltam nehezen osszehozhato talalkozo alatt.
Ettol belolem a noi nemtol valo elhatarolodas jon ki.
6/9 anonim válasza:
Igen, mert nehogy már egy redvás műköröm fontosabb legyen. Tiszteletlenség a vendégekkel szemben, és nyilván a párod nem akarja, hogy azt gondolja a családja, hogy a nője egy tőrölmetszett paraszt l.vnya. Egy napot kibírsz.
7/9 anonim válasza:
Bocsi én akkora paraszt vagyok, hogy nem is értem a problémát.
A párod haragszik rád, mert pont most esett le a műkörmöd? Vagy azért haragszik, mert ez neked központi probléma és szerinte ráérne később is? Mindkettőt baromságnak tartom. Hogyan lehet ekkora probléma egy köröm?! Vagy én nem értem?
8/9 anonim válasza:
Most negyed óra nem a világ vége.
Itt lesznek órákat, nem.dig osszedolni a világ ha hiányzol az első 10 percre.
Vagy hivjatok őket 1 re.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül nem jönnek a vírus miatt :) meg lett oldva a probléma.
2020. márc. 17. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!