Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok együtt töltött nap, kevés szex?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, az utóbbi időben 4 napot nála voltam, azonban viszonylag kevés szex volt. Tény hogy mindketten éjszakába nyúlóan dolgoztunk, és mondta is, hogy ha nem stresszel, akkor többször szeretne. Azonban mégis csak bennem van, hogy ha a kapcsolat elején ez van, amikor még nagyobb az izgalom, akkor később mit várhatok.
Én vagyok a nő, huszonévesek vagyunk.
2022. márc. 9. 21:44
1/2 anonim válasza:
Ha baj, szólj neki. Szóltál, megmondta, mi van. Most mit mondjunk?
2/2 anonim válasza:
Korrekten tisztázta mi miért van. Ennyire viszket? Miért nem másztál rá, ha kívántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!