Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna téged is mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna téged is mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Barátnőm családjában a mobil extrém módon központi szerepet tölt be,kivéve az apját.

Munka után mindenki azon lóg, wcn, tvzés közben stb..képesek egymásnak házon belül messengert írni h vigyenek fel vlmit neki az emeletre..alig beszélgetnek egymással ( de ez egy dolog)

Kb hasonló módon van bnommel is, ha itthon van kb csak a mobilt látni nála..

Utálok úgy beszélgetni h közben a mobilt nyomkodja, azt mondta tud rám figyelni..debigy inkább már nem szólok érte hanem csinálok mást..

2022. márc. 8. 10:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mi a terv, elképzelés,telefon helyett mit csináljon?
2022. márc. 13. 08:12
 22/27 A kérdező kommentje:

Mondjuk észrevehetné hogy össze pakolhatná a cuccait mert a szekrénybe már nem fér mert pl a ruhái között 3 4 üres doboz bedobva,meg az új zuhany fej is ( sztem nem oda való)

De kértem h pakolja összébb a cuccait a fürdőbe mert az ottani polcokon csak az ő cuccai vannak és nekem szó szerint 2 flakon tusfurdo nem fér oda..

De ilyen eszébe se jut

2022. márc. 13. 08:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Milyen jó kis program. Nem csoda, hogy telefonozik inkább.

Ha elvégezné, biztosan jelölnél ki neki más feladatot.

2022. márc. 13. 08:49
 24/27 A kérdező kommentje:
Nekem az is elég ha figyelne a környezetére és meglátná..nem csak a mobil..és 1,5 óra wcn ülés mobilozva
2022. márc. 13. 08:54
 25/27 nemaRendőrség ***** válasza:

Addig kell basztatni miatta még vagy megváltozik vagy szétmentek.

Azért ez nem funkcionális ember kategória így. A végén haraggal fogsz szakítani ha nem csinálsz semmit.

2022. márc. 13. 09:31
 26/27 A kérdező kommentje:
Funkciónális ember??-ez mi?
2022. márc. 13. 10:25
 27/27 nemaRendőrség ***** válasza:

Van, de nincs funkciója.

Kb mint egy befőtt, elüldögél magának, de nem lehet vele sok mindent kezdeni.

Nem csinál semmit maga után a barátnőd, csak azt a szar nyomkodja.

Nekem ez eléggé nem funkcionális kategória.

Egyébként funkcionális analfabéta az aki habár olvasni tud, az olvasott szöveg alapján cselekedni már nem.

Aki túl buta ahhoz hogy azt mond neki, hogy a tűzbe ne rakja a kezét mert forró. Simán belerakja.

Barátnőd nem analfabéta gondolom, csak lusta

2022. márc. 13. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!