Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna téged is mit tehetnék?
Barátnőm családjában a mobil extrém módon központi szerepet tölt be,kivéve az apját.
Munka után mindenki azon lóg, wcn, tvzés közben stb..képesek egymásnak házon belül messengert írni h vigyenek fel vlmit neki az emeletre..alig beszélgetnek egymással ( de ez egy dolog)
Kb hasonló módon van bnommel is, ha itthon van kb csak a mobilt látni nála..
Utálok úgy beszélgetni h közben a mobilt nyomkodja, azt mondta tud rám figyelni..debigy inkább már nem szólok érte hanem csinálok mást..
Nem kéne olyan ember, akinek a keze végére ragadt a teló, de olyan sem, aki írástudatlan, kb.
(:
Rá kell szólni, harcolni kell.
Ha képes a változásra akkor képes, ha nem akkor megszoksz vagy megszöksz.
Szerencsére nekem képes volt, akkor pattant el a húr mikor kb egy évesek voltunk és végig a telefonját nyomkodta meg telefonált egy randin (anyukájával a semmiről).
Utána otthon nagyot veszekedtünk, azóta nem telefonozik annyit.
Randikon egyáltalán nem, itthon is csak módjával
Netfüggés.
En is hasonlo vagyok de engem eddig minden férfi ugy terrorizált ez miatt hogy a jelenlétukben elő sem merem venni. Es szabalyosan "elvonasim"is vannak. Kinosan nyűgösen kezdem érezni magam a kapcsolatban ha nem nyulhatok a telohoz.
Egyik exem: autoban utazva menet kozben egy szolt sem szolt csak szimplán kivette a telot a kezembol es kivágta az ablakon
Másik exem: napi szinten balhezott velem hogy gyk zom ami szerinte a hülyék gyülekezete, hogy egy iq barom lehetek eleve, egy sebki aki csak netezni tud meg sminket nézni. Ooyan szinten rühellte es gyulolködött hogy már tartottam tőle
Mostani barátom: szinten ki van akadva, ő féltékeny hogy talán pasiknak irogatok olyankor, meg ilyen jelmindatok "en még ilyet életemben nem láttam hogy vkinek csak a telefonja legyen az élete" amugy meg semmi
*Szoval olyan terrort kapok pasuktol hogy a mostani mellett elo sem merem venni. Max betenni egy számot.
Es a netfuggés miatt kialakul az higy alig várom hogy menjen már haza..
@6
Nem gondolkodtál el azon, hogy esetleg meg kellene változni?
Azért ezek már igen agresszív válaszok a viselkedésedre, borzalmasan idegesíti az embert ha együtt van valakivel és az teljesen mást csinál.
Kb mintha fognád és átülnél egy másik autóba, vagy másik asztalhoz a randin
Nekem a kedvencem:
anya , apa, 2 lányuk ülnek délbe az asztalnál...
anyának névnapja van....anya felteszi a virágról a képet facebookra , "imádlak titeket , nagyon szeretlek (2 lányának)" majd azonnal jön a reagálás a 2 lánytól, hogy én is én is nagyon szeretlek édes anyukánk...
A netfuggésnek oka van
Eleve ugy kezdődött nalam hogy mély depresszioban voltam. Sok a bajom az életben amik megoldása nem 1 2 nap. Pláne ha bedepressziozom. Egy b.zi nagy űrt érzek. Hasonlo a halálhoz talán.
Nem eletem az ami folyik. Munka háztartás unalmas barátok. De muszaj a penz miatt. Amibol évek alatt sem tudok kitorni pedig laktam már sacc 20 helyen is. Kulfold, tobb város etc
Javareszt azt érzem mintha egy masik emberbe raktak volna bele (egy átlagmarisba!)ami nem is en vagyok de abszolut nem!
Alapvetoen en "pörögnék" és a legfőbb Élnék.
Mivel ezt nem tudom kivitelezni jön a depresszio, halálvágy stb.
A net az ami segít túlélni. Hasonlo a droghoz. Ad egy másik világot mentálisan valahogy.
A függések az mind szenvedély BETEGSÉGEK.
Ha ez nem lenne vár a depresszio meg a többi ami elotte volt.
(Felesleges a pszichologus tanács sz.rt se érnek azok nem fognak kirángatni a haztartas munka átlagéletből.)
8.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!