Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna téged is mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna téged is mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Barátnőm családjában a mobil extrém módon központi szerepet tölt be,kivéve az apját.

Munka után mindenki azon lóg, wcn, tvzés közben stb..képesek egymásnak házon belül messengert írni h vigyenek fel vlmit neki az emeletre..alig beszélgetnek egymással ( de ez egy dolog)

Kb hasonló módon van bnommel is, ha itthon van kb csak a mobilt látni nála..

Utálok úgy beszélgetni h közben a mobilt nyomkodja, azt mondta tud rám figyelni..debigy inkább már nem szólok érte hanem csinálok mást..

2022. márc. 8. 10:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Bicsi az offert, csaknerzékeltetéskeppen:

Vannak olyan emberek akik képesek 40 évet is lehuzni egy helyben pl gyárban vagy tanárkent.

Minden áldott napjuk joformán ugyanaz.

És így élnek le egy egész életet. A gyáriakat nem is csodálom, hogy isznak. Tanároknak javareszt vsalad gyerek.

Szoval amig mások egy egész életet le tudnak igy élni, egy hang nelkul is, hogy semmi lenyegi nem történik velük tulajdonképpen, addig ez nekem maga az őrület. Tulmegy az ingerküszöbömön. Ez nekem mérhetetlen sivár valahogy ho kb ezért megszületni meg elni is kár. Hogy mosogassak otthon munka után meg van 2 nap hézvége meg nyaralás egy évben. Nem látok benne sem jót, sem értelmet.

Legalább nem drogozom. Csak net. Sokan inkább azt valasztják.

Mert ök is tudják az életben ezermillio minden van es nem skatulyában kellene leélni azt.

11 voltam

2022. márc. 8. 12:00
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

"

Szoval amig mások egy egész életet le tudnak igy élni, egy hang nelkul is, hogy semmi lenyegi nem történik velük tulajdonképpen, addig ez nekem maga az őrület. "

És ők mondják azt hogy en vagyok a nem normális mert netfüggő vagyok. Szerintem meg ők a nem normálisak hogy azt várják tőlem hogy süllyedjek le arra a szintre, hogy az én életem is egy monoton kisstílű ty.kszaros élet legyen mint nekik.

Kb ahhoz hasonlo, amikor pl ketrecbe zárt állat magyarázna a vadon élőnek, hogy integrálódjon be az állatkertbe ahol körbe kerítés van meg szabályzat. Reggel kaja, du alvás kaja, látogatók.(munka háztartás) Aki kilóg ebbol az meg nem normális.

2022. márc. 8. 12:10
 13/27 nemaRendőrség ***** válasza:
86%

>Túl különleges vagyok, hogy ne telefonozzak

Olvasod amit írsz?

Átlag senki vagy, mint a következő ember.

Többre vagy hivatott, de tenni nem akarsz így csak nyomkodod azt a szart.

Menj el hátizsákkal utazd körbe a világot, menj szedj szemetet, menj búvárkodj a Dunában.

Mind ingyen van

2022. márc. 8. 12:35
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

14 én millio mindent csináltam màr eddig sem illik bele az átlagba az eddigi életem sem.

De mindig lehuz a gödörbe hogy melo kell, mert pénz kell, es azzal egyutt jön ez. (Ahhoz meg hogy pl céget nyissak, vagy bármi ami felfelé ívelne, nem értek semmit, de érzékem sincs hozzá)

Azaz az istennek sem tudok kilábalni ebbol valahogy.

2022. márc. 8. 12:38
 15/27 nemaRendőrség ***** válasza:
84%

Miért kellene mindenhez pénz?

Pontosabban miért érzed, hogy csak azok a dolgok tesznek különlegessé ami pénzbe kerül

2022. márc. 8. 12:40
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem is a pénz.

En éltem már ugy hogy minden nap szabadság volt (vendéglátásban dolgoztam az ott egyenlo volt a napi szintű bulizással, melo után meg megint élet nagykanállal aludbi nem volt idom illetve arra is sajnáltam)

Csak az egy időszak volt, mert komoly kapcsolat nem bírja el, es vágytam arra.

Azaz lehet úgy pénzt keresni hogy valójában a munkádban vagy szabad!

Na ez az amit nem találok most!

Hogy a munkámban legyek önmagam. Akkor lenne az én életem a penz es munka. Kenyszerbol meg a halálom ugyanez.

2022. márc. 8. 12:46
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

#17: Ilyen nőt, mint te, nem viselnék el.

Nevetséges vagy. Nincs benned semmi különbség. Tipikus kisebbségi rajoskodó ribi gondolkodás, hogy te különleges vagy, és a bulikaból akarsz élni, meg minden munka büdös és depressziós leszel tőle.

Az életben nem dolgoztál vendéglátásban. Az nem az, hogy hanyatt fekve szemből látod a vendéged. 🙈

Ezért élsz a neten: ott hazudhatsz magadról, hogy te szép vagy, okos vagy, és sikeres. A való életben egy étterembe nem tudsz elmenni, kis gyémántos hercegnő. 🤣

2022. márc. 8. 12:56
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

18# a felét se értem

Eleve átlagsrácok nem is tudnak rólam

Akikkel járok nagyban hasonlitanak hozzám, kicsit "törvényen kívüliek" vagy deviánsok ők is

Johogynem foglalkoznak velem átlagbélák akik addig latnak csak el, hogy reggel csörög a vekker melo aztán otthon kaja sör.

Eleve lelkileg sem egyezunk. A deviánsok a deviánsakat vonzzák. Ugy passzolnak.

Azt meg hogy nem dolgoztam volna vendéglátásban most komolyan nekem a gyk n bizonygatnom kéne hogy de?:D

Kulfold. Ott nem az megy mint itthon hogy örülhetsz ha hétvégen van diszko:D

2022. márc. 8. 13:04
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
A neten nem önmegvalosítok. Facem sincs. Nem azért élek rajta. Hanem függés csak. Addig sem vergődök.
2022. márc. 8. 13:05
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Talán hivatástudat az, amit en keresek. Ami én vagyok, önmegvalositas, es azzal a tarsadalom hasznára válni, azzal meg jön a pénz.

Ha az szórakoztatóipar akkor az csak ugye ez nem kompetens komoly párkapcsolattal.

De ahova örömmel repkedve megyek be legalább.

2022. márc. 8. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!