Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna,ha a párod azért van veled,mert rámásztál, meghódítottad és közösségi oldalakon is csak azért kedveskedik néha, mert te állandóan azt teszed vele ?
Figyelt kérdés
Zavarna a tudat, hogy ha nem lettél volna állhatatos hódító, nem esett volna beléd ? És hogy te sokkal több energiát ölsz a kapcsolatba,illetve csak kb minden tizedik facebook-os udvarlási gesztusodra reagál ő is hasonló gesztussal ? A kérdést az ihlette, hogy van egy ilyen ismerősöm és nem értem, őt ezek hogyhogy nem zavarják.2020. okt. 20. 19:33
1/5 anonim válasza:
A közösségi oldalas nyalizás nem szempont, azt én se csinálnám és fordítva se szeretném. Viszont nem másznék rá és nem nyomuknék senkire, nekem ennyit nem érne, hogy valaki beérje velem.
2/5 anonim válasza:
Attól függ fiú vagy, vagy lány. Ha lány lennék (az vagyok egyébként) , akkor nagyon zavarna, nem is csinálnék soha ilyesmit, de egy fiú csinálhat, de nem jó ha túlzásba viszi..
3/5 A kérdező kommentje:
Lány egyébként. Valóban ritkább eset, hogy a lány udvarol a fiúnak.
2020. okt. 20. 19:57
4/5 anonim válasza:
Hát azért vannak nyomulós nők, főleg aki senkinek nem kell, és nincs más lehetősége pasit szerezni.. Ismerek ilyet.. Elképesztően rá tud mászni a pasikra.
5/5 anonim válasza:
Én nem a közösségi oldalakon élem az életem, szóval én sem nyálaskodom ott, és a másiktól sem várom el. Az zavarna, ha úgy érezném, hogy már magában a kapcsolatban is sokkal több energiát fektetetek bele én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!