Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme kérdezgetni állandóan hisz tudja a véleményem?
A testéről kérdezget minden nap hogy tetszik e.
Van rajta + 15kg amit felszedett. Nagyon látszik rajta. Igazán nem akar tenni ellene mindenre van kifogás hogy miért nem..se komolyabb vizsgálatra nem akar menni pedig tünetek vannak.
Nekem már nem vonzó amit mondtam is neki. Annyira látszik már rajta; a hasán fenekén, és már a szeméremdombon is van zsír ami kirajzolódik bugyin keresztül nagyon durván ..de ő minek kérdezgeti h tetszik e ha tudja a véleményem?
Én anno 1x kérdeztem rá, azt a választ kaptam, hogy így is tetszem, de akkor tetszettem a legjobban, amikor összejöttünk.
Na most az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi együtt híztunk, együtt zabáltunk össze mindent.
Úgyhogy szépen elkezdtünk együtt mozogni járni.
Rólam lement 14 kg, ő meg feladta a harcot, de engem nem zavart, nekem macisan is tetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!