Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme kérdezgetni állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme kérdezgetni állandóan hisz tudja a véleményem?

Figyelt kérdés

A testéről kérdezget minden nap hogy tetszik e.

Van rajta + 15kg amit felszedett. Nagyon látszik rajta. Igazán nem akar tenni ellene mindenre van kifogás hogy miért nem..se komolyabb vizsgálatra nem akar menni pedig tünetek vannak.

Nekem már nem vonzó amit mondtam is neki. Annyira látszik már rajta; a hasán fenekén, és már a szeméremdombon is van zsír ami kirajzolódik bugyin keresztül nagyon durván ..de ő minek kérdezgeti h tetszik e ha tudja a véleményem?

2020. szept. 24. 07:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Igen, én 153 cm vagyok, 52 kg de nagyon látszik, a centiken is (kar, combok, csípő), és az arcom is pufi. Akkor sem volt vékony a barátnőd ez alapján, mikor megismerted. Az már akkor látszott, hogy hízásra hajlamos. Vagy elfogadod, vagy lelépsz. De senkinek nincs joga fogyásra kényszeríteni a másikat, aki nem akarja vagy nem tudja megtenni a szükséges lépéseket. A teste mindenkinek a saját felelőssége szerintem. A barátnődnek se lenne jó, ha miattad fogyna le és nem maga miatt, akkor amikor ő szeretné.
2020. szept. 24. 10:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen de az 55kg az jól állt neki és a közérzete erőnléte jobb volt. De vlmiért nem képes belátni
2020. szept. 24. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
#9 - Ki kell ábrándítsalak. Én 161 cm vagyok és 57 kg, és VÉKONY. De 2 éve járok edzeni :) Úgyhogy ne legyel te olyan biztos magadban.
2020. szept. 24. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

13 Ha jól emlékszem nem rólad volt szó. Ki kell ábrándítsalak, de 153/55 az nem az a kategória, mint a 162/57.

De, egészen biztos vagyok magamban, mint írtam is: ízlések és pofonok.

A 11es válaszolónak esetleg nem kezdesz el okoskodni?

2020. szept. 24. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
20%

Úr isten de fárasztó vagy 😂😂🙄🙄

Húzzál hokizni mert baratnod biztos nincs ilyen szar stílussal.

2020. szept. 24. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mire véljem a primitív megnyilvánulasod, nem férfi vagyok.
2020. szept. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!