Szerintetek az normális ha az anyám és a nagyim állandóan az én szexuális életemről kérdezgetnek engem? és hogy tudni akarják hogy jó e a szex a mostani párommal? Mivel nem mondok nekik erről semmit elkönyvelték hogy nem jó vele L/22
Figyelt kérdés
SOHA nem mondok nekik semmit erről mert mem tartom normálisnak megbeszélni ezt velük de még így is elkönyvelték egymás között hogy nem jó a szex nekem a párommal.. egyik nap azt hallottam hogy az anyám ezt mondta a nagyimnak pedig én nem beszélem ki a -szé hálós életem. NEM TUDOM miért találgatják ki ezt2018. ápr. 29. 16:34
1/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a hibákért
2018. ápr. 29. 16:34
2/14 anonim válasza:
Nekem nem normális, de vannak családok, ahol ez téma az ebéd mellett.
Ne izgasd magad, tök mindegy mit gondol nak.
3/14 anonim válasza:
Ilyenkor kérdezz vissza, hogy az övék milyen!
4/14 anonim válasza:
Ha ilyenek, nincs mit tenni, próbálj nem szóbaállni velük túl sokszor, legalábbis én ezt csinálnám. Részvétem, elég beteges, hogy ezen pörögnek folyton és butaságokat tételeznek fel.
5/14 anonim válasza:
Közöld velük hogy ez a te magánügyed és nem tartozik rájuk.
Ha mégis erőltetik a témát, kérdezd meg, mikor és milyet kakáltak utoljára. Ha erre azt mondják, hogy indiszkrét, akkor ennyit szólj: " bocs, nem én kezdtem".
6/14 anonim válasza:
Kérdezd meg egy vasárnap ebédnél, hogy milyen gyakran van hüvelyi orgazmusuk. xD
7/14 anonim válasza:
Fú, az én mamám dettó ugyanilyen.
Amikor először lett barátom, a mamám kérdezgette, hogy na, milyen a szex? Én elküldtem melegebb éghajlatra, nem értette mi bajom. Ő már 40 valahány éves kora óta nem szexelt, mert a papa nem tudott, gondolom irigységből kérdezte, lehet a tiéd is azért beszél róla.
8/14 anonim válasza:
Anyám dettó... Megmondtam neki, hogy semmi köze hozzá, én sem kérdezgetem őt semmi ilyesmiről. Ráadásul ő az egész életét titkolózva élte előttem, így ezt is kapja most vissza tőlem.
9/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális!
Én még a legjobb barátnőmmel sem beszélek ilyenekről..
10/14 anonim válasza:
Meg kell mondani nekik, hogy semmi közük hozzá, esetleg visszakérdezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!