Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek az normális ha az...

Szerintetek az normális ha az anyám és a nagyim állandóan az én szexuális életemről kérdezgetnek engem? és hogy tudni akarják hogy jó e a szex a mostani párommal? Mivel nem mondok nekik erről semmit elkönyvelték hogy nem jó vele L/22

Figyelt kérdés
SOHA nem mondok nekik semmit erről mert mem tartom normálisnak megbeszélni ezt velük de még így is elkönyvelték egymás között hogy nem jó a szex nekem a párommal.. egyik nap azt hallottam hogy az anyám ezt mondta a nagyimnak pedig én nem beszélem ki a -szé hálós életem. NEM TUDOM miért találgatják ki ezt
2018. ápr. 29. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én visszaszólnék hogy "elnézést de hogy mi folyik és jár be a p..ámba magánügy, engem se érdekel ki és hogyan rak titeket telibe, az ágy mellett nem akartok állni mikor épp csináljuk?"
2018. ápr. 29. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A te gondolkodásod a normális. Nagyon helyes, hogy soha semmit nem mondasz nekik erről, mert semmi közük hozzá.

Szinte biztos, hogy azért foglalkoznak más szex. életével, mert nekik nincs.

Egyszer egy rokonom (persze nő :DDD) engem is kérdezett erről. Röviden annyit mondtam: "Úriember a vízszintes dolgokról nem beszél." Megismételte a kérdést, én megismételtem a választ.

2018. ápr. 29. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nem és szerencsére nincsenek ilyen "érdeklődő" családtagjaim.
2018. ápr. 29. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért legalább megmondtad nekik, hogy ne "fárasszák" magukat feleslegesen, mert nem fogod kitárgyalni velük a nemi életed? Ha igen, akkor mást nem nagyon tehetsz, mint faképnél hagyod őket, ahányszor erről kezdenének kérdezni.
2018. ápr. 29. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!