Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt ferfiak, hozzatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt ferfiak, hozzatok szolna a kerdesem?

Figyelt kérdés

Lassan 3 eve, hogy felreleptem.. parom azota "megbocsatott". O szerint. En tisztaban vagyok vele, hogy megse, csak nem mondja. Azota van egy masfel eves KOZOS gyermekunk..

Ma elokerult egy targy, amit akkor vett nekem, mikor epp felreleptem.. Belolem semmi erzelmet nem valtott ki, belole annal tobbet. Teljesen elhidegult tolem miota a targy elokerult (ezt azota megsemmisitettem)..

Miota feny derult a megcsalasra(nem tolem tudta meg), es adott egy ujabb eselyt en tenyleg MINDENT megteszek erte/ertunk. Lekorlatoztam magam, csak magunknak elek, szoval mint egy relative normalis csalad.

Szoval a kerdesem igazabol ez: HA VALAMIN NEM SIKERULT TULLEPNI, MIERT ADOTT EGY UJABB ESELYT,MIERT VALLALTA BE A KAPCSOLATOT, PLANE A GYERMEKET?

2022. márc. 7. 21:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik hogy ez az egész kapcsolat csak egy erőltetett szr, mindkettőtök részéről. Gondolom szegény gyerek is azért lett, mert azt reméltétek hogy ő majd közelebb hoz. Na ez a valóságban elég ritkán van így.
2022. márc. 8. 06:29
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"DE. Nem vallaltam azzal gyermeket aki irant ketes erzelmeim voltak."

Sajnos ezt tetted kérdező, pont ilyen emberrel vállaltál gyereket.

Ezt közösen hoztátok össze, egy eleve kétes kapcsolatban sikerült 19-re lapot húzni.

Van, olyan kapcsolat, ami innen is talpra áll, de azt gyanítom, hogy ott nem a másikra mutogatás és a felelősség áttolása a fő módszer erre.

2022. márc. 8. 06:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezt rendesen elbasztad amikor félrementél. Valszeg a párod azért van veled, mert legbelül szeret, de a bizalom megszakadt. Gyűrj össze egy papírt, majd simítsd ki. Ugyanolyan, mint előtte? Nem. Na ez a válasz a kérdésedre. Nekem abszurd kifogásnak tűnik az, hogy a másik azért lép félre, mert elhanyagolja a párja. Ha így van, akkor tiplizek, hisz az nekem, mint nőnek rohadtul megalázó egy férfi figyelméért könyörögni. Sose tenném, mert önbecsülésem van. A páromat az előző nője nagyon durván csalta. A csaj kiment külföldre dolgozni, és akkor kint tartott egy faszit magának, itthon meg a párommal szórakozott. Konkrétan 2 faszon lovagolt egyszerre. Olyan lelki sérülést okozott neki, hogy emiatt a páromra másfél évet kellett várnom mire bevállalta velem s párkapcsolatot és elhitte nekem, hogy én nem az a csaj vagyok. Most pedig várandós vagyok és jövő héten lesz az esküvőnk. Sose csalnám meg, akkor inkább leválnék tőle, szakítanék. Valószínűleg nem vagy tisztában azzal, hogy mekkora fájdalmat okoztál neki, ha ezt a kérdést kiírtad.
2022. márc. 8. 09:29
 24/24 anonim ***** válasza:
23- mennyire jó, és mennyire igaz a papírlapos hasonlat!
2022. márc. 8. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!