Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt ferfiak, hozzatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt ferfiak, hozzatok szolna a kerdesem?

Figyelt kérdés

Lassan 3 eve, hogy felreleptem.. parom azota "megbocsatott". O szerint. En tisztaban vagyok vele, hogy megse, csak nem mondja. Azota van egy masfel eves KOZOS gyermekunk..

Ma elokerult egy targy, amit akkor vett nekem, mikor epp felreleptem.. Belolem semmi erzelmet nem valtott ki, belole annal tobbet. Teljesen elhidegult tolem miota a targy elokerult (ezt azota megsemmisitettem)..

Miota feny derult a megcsalasra(nem tolem tudta meg), es adott egy ujabb eselyt en tenyleg MINDENT megteszek erte/ertunk. Lekorlatoztam magam, csak magunknak elek, szoval mint egy relative normalis csalad.

Szoval a kerdesem igazabol ez: HA VALAMIN NEM SIKERULT TULLEPNI, MIERT ADOTT EGY UJABB ESELYT,MIERT VALLALTA BE A KAPCSOLATOT, PLANE A GYERMEKET?

2022. márc. 7. 21:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy megbocsájtott neki még attól nagyobb utat kell bejárnia, és ahogy látod, még nem ért a végére. Te lezártnak tekinted, hisz megbocsájtott. Részedröl pont.
2022. márc. 7. 22:38
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért mert szeret, és azt gondolta (hamarabb) túl tud lépni rajta. De ezek szerint tévedett. Nem mindig lesz úgy ahogy tervezzük, vagy hisszük. Légy vele megértőbb, elvégre te követtél el nagy hibát.

Bár kicsit úgy érzem mintha valahol bánnád, hogy veled maradt. Jól sejtem?

2022. márc. 7. 22:45
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
bárcsak látnák ezt az incelek, egyből kigyógyulnának az incelségükből
2022. márc. 7. 22:46
 14/24 A kérdező kommentje:

Koszonom az ertelmes valaszokat.

Egyreszt nem ertem miert maradt velem, ha nem tud ezen tullepni miert vallalt velem gyermeket.. masreszt total megertem ot, hogy ido kell mig ezt elfogadja/feldologozza. Ez oke. En is voltam mar a "cipojeben". DE. Nem vallaltam azzal gyermeket aki irant ketes erzelmeim voltak. Ha barkivel is egyutt maradtam azutan, hogy megcsalt, NEM hanytorgattam fel a multat. Volt ami volt alapon. Es nem lettek random duhkitoreseim,mikor olyan kedvem volt az amugy minden rendben kapcsolatban.

Azert leptem felre, mert

nem foglalkozott velem. Hazajott, en is munkabol(ahova nem akarta hogy menjek!), szamitogepezett es jatszott.. ebbol allt tobb honap.0 intimitas,0 fontossagi sorrend. meg a megcsalasa elott .. en is fiatal voltam, nekem nagyba meselte hogy kurt felre az elozo kapcsolataban...

2022. márc. 7. 23:00
 15/24 A kérdező kommentje:
Na hol a valasz okoskak? (Tiszt. a kiv.)
2022. márc. 7. 23:50
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

ezt már megtanultuk, ha a nő megcsal, az a férfi hibája

ha a férfi megcsal, az a férfi hibája, miért nem tudott uralkodni magán

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ki szopja még be a nők hülyeségeit 2022-ben?

2022. márc. 7. 23:55
 17/24 A kérdező kommentje:
Sorry #16 ez 2019es story :(
2022. márc. 8. 00:01
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
annál szomorúbb, ha valaki 3 év után is még beszopja
2022. márc. 8. 00:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Jajs szerintem is, de most dugtunk egy jot szoval minden ok😅😂
2022. márc. 8. 01:05
 20/24 anonim ***** válasza:

Istenem 🤣

Megérdemlitek egymást. Nekem már alapból kizáró ok, ha valaki bármelyik kapcsolatban is, de megcsalta a párját.

A bor nem válik vizzé.

Egyébként egyik ismerősöm is járt így, félre ment, aztán a csávó vele maradt, mondván, megbocsátott, hat a nagy büdös francokat, aztán egy évvel később mégis dobta a lányt.

Nem foglalkozott veled, félre mentél. Miért nem szakitottal vele ha ennyire szr volt a kapcsolat ? Most már figyel rad ? A leírtak alapján nem úgy tűnik, hanem hogy eddig is téged érdekelt jobban a kapcsolat, a megcsalas után meg pláne.

2022. márc. 8. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!