Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés közben azt mondta, nem szeret. Komolyan mondhatta?
Figyelt kérdés
Nálatok fordult már elő ilyen? Mi lett a vége?
Mostanában sok veszekedés volt köztünk. Majdnem szakításig fajuló veszekedésünk közben mondta ezt nekem a barátom. Azt mondta, nem szeret, nem akar velem lenni. Ha rajta múlik, szerintem vége is lett volna,tulajdonképpen ki is mondta, hogy végeztünk. Másnap megbánta, kedves volt, olyan, mint régen. Bocsánatot kért, de bennem azt hiszem eltört valami. Kétségek között vagyok. Tisztában vagyok vele hogy nem láttok bele a kapcsolatba, de mi a véleményetek, aki ilyet mond, annak van alapja, vagy puszta indulatból is lehetett?
Ti mit szólnátok ehhez?
2022. márc. 7. 15:11
1/5 anonim válasza:
Sokat veszekedtek, a párod pedig már ki is mondta, hogy nem akar veled lenni. Vajon mi kell még, hogy észrevedd, ezt el kéne engedni?
2/5 anonim válasza:
Nem szeret, nem akar veled lenni, kimondta, hogy végeztetek. Mitől nem lett ennek vége? Attól, hogy másnap visszakozott, te meg visszafogadtad.
3/5 anonim válasza:
Én nem vagyok híve a mindenért szakításnak, de ez nálam egészen biztos, hogy átlépett volna egy olyan határt, ahonnan nem vagy nagyon nehezen van visszaút. Állandóan veszekedni semmiképpen sem normális, és nagyon súlyos problémákat feltételez. Döntsd el, mit akarsz! Ha ennek ellenére meg akarnád menteni, innen baromira nem elég egy bocsánatkérés, hanem minden egyes veszekedést átbeszélni, nagyon komolyan megbeszélni, mit akartok a kapcsolatotoktól, hogyan valósítjátok meg, ki miben fog változtatni. Ha ez nem megy, nem akarod, ő nem akarja, akkor szépen le kell zárni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon megbantott, sajnos ennek ellenére remélem, hogy nem mondta komolyan. Beszélek vele errol, es ugy döntöttem, hogy ha ugy van, elengedem. En nem szoktam ilyen mondatokkal dobalozni, akármilyen merges is vagyok. Olyan kapcsolatot tényleg nem szeretnek, ahol elbizonytalanitanak, szerintem veszekedesek es hullamvolgyek mindenhol vannak, de ha tényleg szeret meg lehet beszelni, es nem vag ilyeneket a fejemhez. Nagyon faj, hogy így viselkedett, hiszen en szeretem.
2022. márc. 7. 17:18
5/5 anonim válasza:
Mi volt az oka a komolyabb veszekedéseiteknek? Milyen fontos kérdésben nincsen egyetértés köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!