Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha netán bevezetnék a kényszersorozást az ukrán helyzet miatt...szégyelnéd a pasid, ha megpróbálna kibújni alóla?
Magyarországon születtem de már pici koromban eltaszitott mindenki, sosem fogadták be egy közösségbe sem, még a saját családom sem. A párkapcsolataim hasonlóképp alakultak, normális munkát nem találtam. Elegem lett és eljöttem onnét.
Igen gyorsan lett egy szép családom, jó emberekkel vagyok körül véve, befogadott a társadalom is.
A nagy, büdös lópikulát fogok én mindent itthagyni, hzamenni és megölni magam olyan országért amely sosem volt a "sajátom".
A lónak a kaszát, azt.
"Azt az idiótát én küldeném a háborúba, aki szerint a szőrtelenítés meg a halál ugyanaz"
Lattal te mar valaha szoros csontvazat?
37F incel
"és ő azt mondja, hogy márpedig ő mindenképpen megy harcolni "
Nem mondja. Nem vagyok együtt hősködő idiótákkal, aki lesz.rja a családját.
Mindent megpróbálnék hogy ne kelljen mennie. Célizgatram már erre hogy mi lesz ha megtámadnak, lesz pár napja eltűnni, hová menjünk, de (még) nem veszi olyan komolyan. Én viszont igen.
Ez a háború egy nyomorult, komplexusokkal teli, őrült törpe morcoskodása, egyetlen embernek sem kellene/kellett volna ezért meghalnia!
#57:
A kérdést se érted. Minek akarsz rá válaszolgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!