Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha netán bevezetnék a kényszersorozást az ukrán helyzet miatt...szégyelnéd a pasid, ha megpróbálna kibújni alóla?
#3 Sajnos ez hadiállapotban nem hiszem, hogy így működne. Bevonulsz, elhurcolnak és/vagy a nyílt utcán agyonlőnek, mint a kutyát. Meg azt is, aki bújtatja a katonaszökevényt.
Egyébkènt tényleg érdemes lenne átgondolni, mennyi értelme van még az országhatároknak. Lényegében szabadon áramlik az áru, a tőke, meg a munkaerő. Ahogy azt is meg kellene érteni, hogy minden embernek a Föld nevű bolygó a hazája. Arra kellene vigyázni, hogy a Föld élhető maradjon az emberi élet számára.
39
Senki nem írta hogy nem döntheti el, a kérdés alapból úgy szól hogy szégyen e ha ki akarna bújni…
37: egyértelmű, hogy nem vagy nő, de ez most lényegtelen.
Nekünk két kicsi gyerekünk van (7 hónaposak), nem gondolom, hogy a férjemnek jogában állna önhatalmúlag, saját döntése alapján elmenni golyófogónak, mert ugyanakkor a felelőssége van a családja iránt, mint nekem. Ezt összemosni azzal, mikor kontrolláló phaszok szabályozni akarják a barátnőjük kinézetét? Álljon már meg a menet.
#46 aha...mert ha valaki nem védi orrba szájba MINDEN egyes kérdésnél a nőket, az csakis férfi lehet. Kérlek mesélj még....
Néhányszor már hangot adtam ennek más kérdéseknél is, ahol iszonyú durván kijon a kettős mérce. Tény, hogy baromira szégyellem ilyenkor, hogy nő vagyok, de attól még az vagyok. A te szegénységi bizonyítványod, hogy szerinted csak az lehet nő, aki orrba szájba védi a saját nemét, tok mindegy, hogy miről van szó.
És de igen, a férjednek joga van eldönteni, hogy megy-e, te nem tilthatod még neki vagy zárhatod be őt. Az már nyilván más, érdes, hogy ha van esze, akkor tényleg a családja lesz neki az első, nem egy olyan háború, amihez kozse sincs.
49
Rendben, csak van különbség aközött hogy azért “szabalyozom” mert nem akarok egyedül maradni a gyerekekkel és mert nem szeretném hogy meghaljon, minthogy valaki azért szabályozza a másikat mert csak magát nézi és azt akarja hogy a másik úgy viselkedjen ahogy ő akarja. Az egyik óvás a másik önzőség. A különbség itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!