Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha netán bevezetnék a kényszersorozást az ukrán helyzet miatt...szégyelnéd a pasid, ha megpróbálna kibújni alóla?
Én sehogy nem képzelem el, mert gyerekem sincs és a páromnak is több esze van annál hogy menni akarjon. De úgy gondolom aki azt írta nem engedné se gondol ilyenekre mint te :)
De talán ne offoljunk tovább , ha érdekel a téma tegyél fel róla egy kérdést.
Első vagyok, cunus, úgy értettem, hogy ha vinni akarnák, és nem akarna menni - és nem akarnak -, akkor nem hagynám, hogy elvigyék őket.
Ezt a szőrhöz hasonlítani....
Szeretlek, ne halj meg vs ha leszennéd a szőröd, jobban szeretnélek
A háború meg a szőr között pont az a különbség, hogy a férjem SE akarna harcolni, és én is mindent megtennék, hogy ne kelljen. Ugyanazt akarjuk.
Amúgy "tényleg" semmi különbség....
Katonának lenni is ugyanolyan szakma, mint orvosnak. Ezzel az erővel behivhatnák embereket műteni is. Nem véletlenül van hadsereg, pont azért képzik és edzik őket a mi adónkból, hogy ők harcoljanak. Itt már nem ember ember ellen, karddal vívják a háborúkat. Mi értelme golyószóró elé terelni a férfiakat?
Azt az idiótát én küldeném a háborúba, aki szerint a szőrtelenítés meg a halál ugyanaz, úgysincs senkid gondolom, nem is akarna lebeszélni bárki.
Egyébként meg nyilván nem lehet egy felnőtt embernek parancsolni.
Ha a gyerekem apja háborúba akarna menni, akkor az én szememben ugyanaz, mintha elhagyná a családját. Senki nem azért vállal egy férfival gyereket, hogy egyedülálló anyuka legyen. Az apának ugyanannyi felelőssége van a gyerekről és a családjáról gondoskodni, mint az anyának.
Ha háborúba megy, akkor elhagyott engem és a gyereket, ha pedig visszajön, akkor hivatalosan is válunk. Ha valaki a háborút választja a család helyett, az ne is akarjon velem lenni, nem egyeznek a nézeteink.
Szerencsére a férjem normális és ő sem akar ebben a baromságban részt venni, nyilván mindent megtennék, hogy kimenthessem valahogyan.
"A válaszadóknak felteszem a kérdést, és ha a magyarokat támadják? Akkor is ilyen gyávák lennétek?"
Az itteni válaszolókkal ellentétben én hazaszeretőnek gondolom magam és egy (tág) közösségnek tekintem a hazát, nem egy politikai fogalomnak és főleg nem teszek egyenlőségjelet a haza és a politikusok közé.
Viszont:
Azért világosan kéne látni, hogy ez már nem a koraújkor, mikor a legtöbb férfi életéhez hozzátartozott harc és tényleg az dönthetett el csatákat, hogy hol van több, ügyesebb, bátrabb harcos. Ma a háborúkat olyan fegyverekkel vívják, amiknek a kezeléséhez az átlagember nem ért, sőt a katonaságon belül is specializálódnak.
Nem akarok politizálni, de nem normális az ukrán vezetés sem, hogy szinte gyerekek kezébe osztogatják a puskát és hogy majd csináljanak Molotov-koktélt és az jó lesz. Élő golyófogónak használnák őket.
Ha nálunk általánosan besoroznának mindenkit, hát a legtöbb ember célbalőni se tud. A férfi védje először a családját. Az nem sokat segítene Magyarországon, ha kezébe adnak egy puskát, amit azt se tudja hirtelen, hogy hogyan töltsön meg.
Nem mellesleg, aki kicsit raálisabban gondolkozik és nem a lövöldözős számítógépes játékok világában: nem olyan egyszerű lelőni egy embert...
Jézus fasza ez az ostoba picsa nem bír leállni a spamolással…
Milyen kettős mérce te húgy agyú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!