Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit "eszik" a barátnőd? (Idődet, pénzedet)
off
13.41-es vagyok :D.akkor valoszinu,hogy masnal lattam :) ...
[link] en csak ezt talaltam es ez is angolul van :) ... remelem erre gondoltatok :)
Kösz mindenkinek, aki többet is tudott írni, mint hogy "hülye kérdés / te nem is vagy szerelmes"... Különösen örülök 13:26-nak, bár én férfiként kényelmetlenül érezném magam ha a barátnőm többet keresne (és egyszerre büszke is lennék rá), de ez legyen az én bajom :)
Akik meg csak felháborodásuknak adtak hangot: a kérdésre ekkor is tudtatok volna válaszolni. Nem azt kérdeztem ki mit vár el és mi a helyes, hanem hogy konkrétan számokban milyen a pénzmozgás kettőtök között... Ez mérhető, ha halálosan szeretitek egymást, akkor is létező pénzmennyiség, a számlák nem hazudnak...
De azért így utólag is bocsánatot kérek a provokatív szóhasználatért :) Tiszteletre méltó, hogy vannak akik komolyan is tudtak rá válaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!