Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyre hozható a kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevelő kérdése:

Helyre hozható a kapcsolat? Milyen tippeket ajánlotok hogy újra beinduljon?

Figyelt kérdés

A párommal 17 ève vagyunk együtt.

Sajnos elhidegültünk. Nem kívánja velem a szexet. Viszont èn igen. Muszáj maszturbálnom egy nap többször is. Párom már nem tart szèpnek talán nem is szeret?Más lányoknak ìrogat. Èn is más ferfiaknak írogatok web szexelünk ez jó játék.Nem csaltam meg! Szeretném helyre hozni a kapcsolatunkat. 49 èves nem áll fel neki Viagrát potencianövelőt nem akar magas vérnyomás miatt.

erre hivatkozik. Szerintem szègyeli is ezt.Nagyon vágyom a szexre vele vagy olyan pasival akibe beleszeretek. 41 vagyok nekem még szükségem van erre.

2022. márc. 3. 20:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vágyom a szexre vele vagy olyan pasival akibe beleszeretek ( ( kimaradt azt gondolom ha párommal nem működik muszáj változtatni). 41 vagyok nekem még szükségem van erre.
2022. márc. 3. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Ő nem is vágyik a szexre, tehát nulla az inger. Nem is hajlandó orvoshoz fordulni vele?

Talán durva ötlet de hallottam már olyat ahol a feleségnek úgymond megengedte a férje, hogy mással legyen.

Tudja, hogy neked lenne rá igényed?

2022. márc. 3. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha bátorítást vársz, hogy megcsald a férjedet, akkor azt nem tőlem fogod megkapni.
2022. márc. 3. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem hajlandó orvoshoz menni.

Igen tudja.

Szerintem már megcsalt lehet ez az ok.

Nem szeret nem akar válni közös lakás közös gyerekek . Válnèk mert így nincs nagy èrtelme ennek hogy gyakorlatilag lakótársat vagyunk külön alszunk stb

2022. márc. 3. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: tanácsot szívesen fogadok!
2022. márc. 3. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Válás. Ennél jobb tanácsot nem tudok. A megcsalás sose megoldás.
2022. márc. 3. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!