Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy hát túl ribis lett az öltözködése?

Figyelt kérdés

Anélkül, hogy megsérteném nyilván.

Röviden a történet, barátnőm egy elég szolid konzervatív csaj volt, és a kedvemért elkezdett egyre merészebb ruhákat hordani pl. szoknya, dekoltált felső, csizma ilyesmi. Ez eddig még oké is volt, de most már ott tartunk, hogy bőr miniszoknya, mintás harisnya, combcsizma is. mostanra bevallom úgy érzem, ha együtt megyünk mintha nem a párja volnék, hanem a futtatója. Most tudom jön a süket duma pár helyről, hogy bezzeg más pasi milyen boldog lenen ha a kedvéért blablabla, igen, az nem én vagyok! Nem az zavar, hogy nálam megpróbál jó lenni, csak most értitek mégse akarom megmondani neki, hogy néz ki mint egy útszéli csaj, pedig már ott tartunk.

2022. márc. 2. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

48-as vagyok.

Marhaságokat hordasz itt össze. A barátnőd változott jellemben, belsőleg, amióta megváltozott az öltözködése? Változott a kapcsolatotok? Adott okot féltékenykedésre? Ha nem, akkor nincs mitől tartanod. Meg amúgy is, konkurencia mindig lesz, szóval inkább magadat próbáld kicsit feltornászni, az önbizalmadnak is jót fog tenni, ha elmész sportolni, és kicsit odafigyelsz a megjelenésedre. Attól még nem változol üresfejű macsóvá. Nem bűn, nem szégyen, és nem elítélendő, ha valakinek fontos a saját külseje.

2022. márc. 3. 11:35
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Na azért N egy gyorsbüfé kiszolgálónőjével vagy hogy azt kérd amihez épp kedved van! 🤣 Megcsal? Nem. Flörtöl mással? Nem. Jól érzi magát? Gondolom igen.

Pont.

Ha nem tetszik, keress mást.

2022. márc. 3. 12:39
 53/61 anonim ***** válasza:
Gyorsétterem, na. Gyorsbüfé....🤣52 voltam
2022. márc. 3. 12:40
 54/61 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem csinos lehet az a ruha, amit a barátnőd hord, nem pedig ribis.

Előtte gondolom önbizalom hiányos volt, azért nem öltözött úgy, ahogy szeretett volna, végre kapott egy kis önbizalmat, mer egy kicsit csinosabb és stílusosabb lenni, erre te meg leribized... Megjegyzem az önbizalom lenne az ideális állapot! A barátnőd ezt éli és neked ez nem tetszik, nevetséges.

Az a helyzet, hogy nagy gond van veled és nem valami szimpatikus, aki a saját bizonytalansága miatt le akarja húzni a másik önbizalmát, amit ő nagy nehezen felépített.

Ezt a toxikus viselkedést hamar meg lehet unni, a barátnőd nem az öltözködése és az önbizalma miatt fog elhagyni, már ha elhagy.

2022. márc. 3. 15:41
 55/61 anonim ***** válasza:
95%
Az meg külön deep hogy ilyen "ember" is pcszichológusnak mehet...Nem csoda hogy ott tartunk ahol...
2022. márc. 3. 19:48
 56/61 anonim ***** válasza:
96%
hogy végigmérem és elkönyvelem mint olyan csajt, aki hkm. na érted, aki nem az én ízlésemnek való, hogy kulturált legyek. - hagyd ott a csajt, hadd legyen már együtt egy értelmes férfival, nem egy hisztis kölyökkel!
2022. márc. 3. 20:42
 57/61 anonim ***** válasza:
96%

"Ehelyett vagyok én, aki nem kigyúrt, nem egy határozott izomállat, nem vagyok se vállalkozó se orvos vagy ügyvéd, és még az ágyban se vagyok valami nagy művész. Mert ha valamelyik meglenne, akkor persze, ahhoz már való lenne egy ilyen barátnő, akkor büszke is lennék rá, hogy vele vagyok együtt, de így csak frusztrál meg még külön nyomaszt".

Asztaku....

Szóval ha nagymenő lennél, akkor tetszene a csaj, és még büszke is lennél rá, hogy milyen jó nőd van (mert az"alfáknál" már pozitív jelző a nőre a kůrvãs, vagy mi van?).

De mivel átlagos vagy, így ő gáz, ribis, ciki, megvetendő. És ugyanarról a csajról beszélünk, aki ugyanolyan.

Kutya legyek, ha értem. Döntsd már már el baszki, hogy tetszik vagy nem tetszik. Mert ha tetszik, akkor akkor is tetszik, ha csóró csöves vagy, ha nem tetszik, akkor sem tetszik, ha milliárdos vagy.

Attól a baromságtól most eltekintek, hogy valaki attól lesz fúdejónő vagy uncsi átlagnő, hogy miniszoknyát vagy hosszú nadrágot húz ugyanarra a (vélhetően nem rossz, de még mindig inkább átlagos) testre...

Egyébként máshol meg megy a picsogás, hogy a szexi nőknek csak az "alfahímek" kellenek. Neked, az átlagsrácnak jutott egy extrább nő, erre rísz, hogy szar mert szexi, és lenézed. Azt mondod, alfahímeknek való. Atttyaúristen!

Szerintem ne a barátnődet minősítgesd a saját állapotod és görcseid függvényében, hanem magadat sértegesd, hogy milyen komplexusos, nyafka kis gyökér vagy.

2022. márc. 4. 07:08
 58/61 A kérdező kommentje:
Látom most, hogy kigyalázkodta mindenki magát, megnyugidtatok. Akkor elmondom, hogy a sors közbeszólt, ugyanis az egyik barátnöjével hajbakaptak és az a fejéhez vágta, hogy úgy néz ki mint egy k....a. Én meg elmondtam neki finoman, hogy szerintem is elég erös amut csinál. Most azt mondta sosem vesz föl többet szoknyát!
2022. márc. 6. 13:53
 59/61 anonim ***** válasza:
80%
Gratulálok....Azt hittem megjött az esze és dobott téged a viharba....
2022. márc. 6. 15:54
 60/61 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem téged igazol. A barátnője pedig egy hülye pitsa.

Te továbbra is nyomi maradtál, aki azt élvezi ha lehúzhat másokat.

2022. márc. 6. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!