Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy hát túl ribis lett az öltözködése?

Figyelt kérdés

Anélkül, hogy megsérteném nyilván.

Röviden a történet, barátnőm egy elég szolid konzervatív csaj volt, és a kedvemért elkezdett egyre merészebb ruhákat hordani pl. szoknya, dekoltált felső, csizma ilyesmi. Ez eddig még oké is volt, de most már ott tartunk, hogy bőr miniszoknya, mintás harisnya, combcsizma is. mostanra bevallom úgy érzem, ha együtt megyünk mintha nem a párja volnék, hanem a futtatója. Most tudom jön a süket duma pár helyről, hogy bezzeg más pasi milyen boldog lenen ha a kedvéért blablabla, igen, az nem én vagyok! Nem az zavar, hogy nálam megpróbál jó lenni, csak most értitek mégse akarom megmondani neki, hogy néz ki mint egy útszéli csaj, pedig már ott tartunk.

2022. márc. 2. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek a problémámat. Az öltözködésünkkel mindig üzenünk kifelé a világnak, az az üzent amit most ö közöl nekem már nem tetszik! Nem akarok vele szakítani, de nekem ez az irány amit felvett túl sok! Mint írtam is az így öltözködö nök nálam kiesnek amúgy...
2022. márc. 2. 22:24
 32/61 anonim ***** válasza:
89%
Mutass már egy kitakart képet, mi meg eldöntjük hogy ribis vagy sem
2022. márc. 2. 22:52
 33/61 anonim ***** válasza:
78%

Magadnak generálod a felesleges problémákat ott, ahol amúgy nincs is. Te kérted a csinosabb öltözködést, majd most nekiállsz toporzékolni a miniszoknyán, mintás harisnyán meg a combcsizmán és olyan szavakkal illeted, mint ribis meg útszéli. No komment. Ha nálad alapból kiesnek azok a nők, akik csinosabban öltözködnek, akkor engedd el szerencsétlen lányt, hadd találjon magának olyan férfit, aki nem azon remeg, hogy jaj mások mit gondolnak és nem titulálja őt egy nyamvadt miniszoknya miatt útszélinek, te meg keress magadnak egy tudomisén..apácát, ő majd biztos nem vesz fel mintás harisnyát meg csizmát.🤦🏻‍♀️ Semmi kivetnivaló nincs az ilyen öltözködésben, jó eséllyel tetszik neki is ez a stílus, jól érzi így magát. Nem a seggét meg a mellét teszi közszemlére baszki, de te kb úgy csinálsz.

Amúgy bárhogy is állsz neki ezt tálalni, hiába nem használnád a ribis meg egyéb kedves jelzőket, ha nem hülye le fog neki esni, hogy miért is kéred arra, hogy ne öltözködjön így, hisz neked ez túl “sok”, ergo ebből teljesen egyértelműen levehető mit is gondolsz róla valójában. Kéne a francnak olyan pasi, aki eleve úgy gondolkodik, hogy a csinosabb női ruhadarabok ribisek és neki nem kellenek alapjáraton ilyen nők. Hát akkor majd te is fogadd el, ha neki meg nem kell ilyen pasi.

2022. márc. 2. 22:58
 34/61 A kérdező kommentje:
32! Mutatnék, de ő is használja az oldalt basszus! Így is fosok, hogy rájön, hogy róla kérdezek. 😕
2022. márc. 3. 08:28
 35/61 A kérdező kommentje:

33! "Te kérted a csinosabb öltözködést, majd most nekiállsz toporzékolni a miniszoknyán, mintás harisnyán meg a combcsizmán és olyan szavakkal illeted, mint ribis meg útszéli."

Látom páran felültek erre a narratívára, pedig nem ez történt! Az ember a barátnőjével -meg sokan a nem barátnőjükkel is- szoktak beszélgetni az öltözködésről, nem igaz? Csak tudod van különbség aközött, hogy "hordhatnál szoknyát jó alakod van hozzá" meg a "bőminiszoknyában combcsizmában rázom a seggem mindenkinek" között.

2022. márc. 3. 08:34
 36/61 anonim ***** válasza:
64%

Már eleve az gáz hogy abban is korlátozod mit vegyen fel.

Mondd meg neki hogy ez az öltözködés számodra túl sok, nem tetszik. De attól függetlenül hogy megmondod neki, nem biztos hogy mint a pincsi kutya azt fogja tenni amit mondasz neki. Ha ez az öltözködés tetszik neki, a földön is toporzékolhatsz, nem fogja érdekelni. Szakíts inkább a lánnyal és keress egy olyan nőt aki csadorba jár az utcán

2022. márc. 3. 08:45
 37/61 A kérdező kommentje:
36! Nézd azért ha kinézel az utcára még a fiatal nők között is elhanyagolható az így öltözködők aránya, a többség pl. farmerben van vagy más nadrágban így jó ha minden huszadik jár szoknyában, és közülük még ritkább, aki miniben. Azért ezt te is tudod. Ne poénkodj ezen, hogy járjon csadorba, csak szeretném ha olyan lenne mint a többség.
2022. márc. 3. 08:54
 38/61 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyre nevetségesebb amiket írsz:D te csak más emberek véleményére adsz és félsz mit gondolhatnak mások a barátnődről.
2022. márc. 3. 09:00
 39/61 anonim ***** válasza:
96%
El kellett volna fogadnod olyannak, amilyen. Most már késő. Így érzi jól magát. Ennek szakítás lesz a vége
2022. márc. 3. 09:04
 40/61 A kérdező kommentje:

38! Részben igen, meg rólam is. ilyen öltözködésű nőket én eddig kigyúrt, "alfahímekkel" -bármennyire is utálom a szót- láttam csak.

39! Én elfogadtam, de látom, most pár ember szerint ez miattam van, basszus előttem nem volt senkije évekig.

2022. márc. 3. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!