Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy adhatna magára egy kicsit?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok,elvált,van 2 gyerekem. A srác 36 éves. Olyan 4 hónapja járunk,ismerkedünk. Jól megvagyunk. Nagyszerű férfi. Sokat segít mindenben. De a stílusa nem tetszik. Hónapok óta más nadrágot nem láttam rajta csak azt ami van neki. Trapéz nadrág. Itt a tél. A sapkaja egy gyerek sapi. Mintha valami bili lenne a fején. Vagy ha munkás ruhában jön. Az se olyan h jó piszkos foltos mert munkás ruha,hanem szanaszét van szakadva. És akkor így menjek be vele boltba. Ezzel nagyon nemvagyok kibekulve. Nem mondom h öltözködjon mint egy tinédzser,de azért na. Sok ismerosom van 40-50-60 evesek. És nagyon jól néznek ki. Mit csináljak?2018. dec. 5. 18:51
1/3 anonim válasza:
Nyuszifül, szerintem vehetnénk neked ezt-azt, mert elég pocsék a ruhatárad. Szombaton délelőtt jó lesz? Akkor megbeszéltük!
2/3 anonim válasza:
Ezt amit ide írtál küldd el neki sms-ben.
Ez a legegyszerűbb és legcélravezetőbb formája.
A másik verzió: fogd meg a kezét, vidd le az aluljáróba, odaadsz a csövesnek 5.000 Ft-ot, 1 doboz cigit meg 2 üveg sőrt hogy cseréljenek ruhát. Abból érteni fog.
3/3 anonim válasza:
İgenyessegre igenyt soha nem fogsz tudni belenevelni egy 36 eves "sracba" (:'D). O neki ennyire van igenye. Ha neked tobbre, akkor nem egymast keresitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!