Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbi szituációban kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi szituációban kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Adott egy baráti társaság (vegyes nemű, de nagy női fölény) ahová az egyik srác (legyen a neve B.) behozza az új barátnőjét (ő legyen V.). Minden rendben megy, mindenkinek szimpi V., amíg nem szóba kerül a megcsalás mint téma. A baráti társaság egyik lány tagja (nevezzük E-nek) elkezd incselkedni, hogy ő milyen könnyen lecsavarná B. fejét, ha más nem egy éjszakára és ehhez V. mit szólna? Eleinte csak a kínos röhögés ment, hogy “Jajj E., ne is mondj ilyeneket, te nem olyan lány vagy aki ilyet csinál” stb. aztán B. közölte E-vel hogy ne gondolja, hogy sikerülne nála bármit elérnie. Erre E. B. combjára teszi a kezét, és V-nek kb. mintha elgurult volna a gyógyszere, teljes fapofával közölte, hogy-és most idézem-“Nyúlj csak hozzá mégegyszer és k**vára megöllek.” Olyan nyugodtan és komolyan mondta, hogy teljesen megfagyott a levegő, majd néhány másodperc múlva elkezdett nevetni, hogy “Csak vicceltem, csak vicceltem… de komolyan állítsd le magad.” Ez után minden rendben folyt, de amikor E-vel együtt kimentünk a mosdóba elkezdte szapulni V-t, hogy mennyire pszichopata és nem örül, hogy vele kell lógnunk. Én elmondtam neki a véleményem, miszerint amit Ő (tehát E) csinált az nagyon átment minden határon, egy fél ismeretlen csajszival ez a fajta “hülyéskedés” még nagyon nem oké, de igazán még egy régi ismeretségnél sem. Teljesen felháborodott, hogy nem neki adtam igazat. Nektek mi a véleményetek a helyzetről?25-30-as korosztály vagyunk, de a legtöbbünk elég gyerek még fejben. Kicsit lehet kusza lett, gyorsan írtam, de azért remélem érthető.
2022. márc. 2. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Edinának szerintem az egójával vannak kihívásai, Viviennek meg a vérmérsékletével.
2022. márc. 2. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Béla meg csak ül és les, mint szar a fűben?
2022. márc. 2. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nehéz lett volna fiktív nevekkel? borzalmas olvasni így. egyébként elég alacsony színvonalú társaság lehet, de E mindenképpen egy érzéketlen tuskó
2022. márc. 2. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
88%

V klassz csaj, jól kezelte a szitut pont, ahogy kell. Elérte a kívánt hatást.

E olyan, mint egy buta ribi. Biztos egy figyelemhiányos cafka.

B meg egy gyökér, hogy ezt hagyta idáig fajulni. Már az első poén után odamondhatta volna, hogy a farka hegyével se érne egy E kaliberű ribihez.

2022. márc. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!