Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt komolyan csinálja?
Soha sem értettem azokat a férfiakat akik kvázi, parancsként mondják pl a feleségüknek, hogy legyek jóban egy adott nővel!
Vagy azok a férfiak, akik barátságot alakítanak ki egy férjezett nővel.
Most el nem tudom képzelni még így nő ként, hogy miről beszélhetnek ők ketten.
Az én esetem. Az én uram, arra kér, hogy vágjak jó fejt az ő által "kiválasztott" személyekhez.
Vagyis, ha meglátom azt a csajt fal fehér leszek és elkap a hányinger
Eskü nincs semmi bajom a más lányokkal akik jóban vannak a férjemmel, de ez kikészít.
Kb 3 csaj van, mind a 2 vel úgy bánik, mint ha másik 3 nője lenne. Ölelgeti, pusz pusz, ha velük van figyelembe sem vesz, csak azt, ha pl kommentelek vagy épp az, ha nem beszélek semmit.
(olyankor hagyom őket és nem szólok közbe)
Ok, gyerekes az egész, de ez idegesítő! Említettem neki, hogy ez nem jó, de semmi haszna.
Ő ilyen, de ez egy rossz szokása.
Hamarosan jön a pici is, csak ez ilyen vitákat szeretném elkerülni.
Vagy inkább ne is vegyem figyelembe, amit ő csinál?
Nem is értem, hogyan kérhet egy férj olyat, hogy a felesége legyen jóban egy nővel, akit nem bír a feleség?!
Ezt a kérdést most írtam ki először 🙁 de ahogy látom más lányok is jártak már az én cipőmben.
De ha meg is csal az orrom előtt, hogy képes bárki is összejönni vele ezek után?!
Főleg, hogy terhes is vagyok.
Gyakorlatilag nyíltan az orrod előtt kavar velük te meg teherbe esel tőle.....
Az időzítést (HÁBORÚ, Covid, globális felmelegedés!!!) hagyjuk, annyi eszed úgy sincs hogy mindezt felmérd, de ez ultra gáz.
Sosem voltam az önbizal szobra, de ekkora csicska sem. Ráadásul több életét is tönkre vágtok, és gondolom ez nem az első gyerek lesz 🙄
Mindegy, hagyjuk, csak felbäszom magam.
Persze, hogy nekem nagy dolog, de nem is arra írtam, hanem magáról az emberről, aki egy ilyen szituációban él és nem törődik a valódi társával!
Ha valóban csak és csakis barátok( amit kötve hiszek), akkor jolvan, de ott a másik probléma is.
Ő teljesen megbolondul, amikor azokkal a bizonyos csajokkal lóg!
Írtam fentebb, hogy hanyagol és csak azt veszi észre, ha panaszkodok a viselkedésére 😒
Persze, egy héttel ezelőtt egy veled egykorú, ugyanúgy író szinten terhes lány kiírja ugyanezt a kérdést magáról 🤣 ne nézz már minket hülyének.
Egyébként milyen választ vársz ?
Megváltozni nem fog, ha a földhoz vered magad, akkor sem.
Eddig is ilyen volt, nem kellett volna gyereket vállalni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!