Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt komolyan csinálja?
Soha sem értettem azokat a férfiakat akik kvázi, parancsként mondják pl a feleségüknek, hogy legyek jóban egy adott nővel!
Vagy azok a férfiak, akik barátságot alakítanak ki egy férjezett nővel.
Most el nem tudom képzelni még így nő ként, hogy miről beszélhetnek ők ketten.
Az én esetem. Az én uram, arra kér, hogy vágjak jó fejt az ő által "kiválasztott" személyekhez.
Vagyis, ha meglátom azt a csajt fal fehér leszek és elkap a hányinger
Eskü nincs semmi bajom a más lányokkal akik jóban vannak a férjemmel, de ez kikészít.
Kb 3 csaj van, mind a 2 vel úgy bánik, mint ha másik 3 nője lenne. Ölelgeti, pusz pusz, ha velük van figyelembe sem vesz, csak azt, ha pl kommentelek vagy épp az, ha nem beszélek semmit.
(olyankor hagyom őket és nem szólok közbe)
Ok, gyerekes az egész, de ez idegesítő! Említettem neki, hogy ez nem jó, de semmi haszna.
Ő ilyen, de ez egy rossz szokása.
Hamarosan jön a pici is, csak ez ilyen vitákat szeretném elkerülni.
Vagy inkább ne is vegyem figyelembe, amit ő csinál?
Nem is értem, hogyan kérhet egy férj olyat, hogy a felesége legyen jóban egy nővel, akit nem bír a feleség?!
Én vágok jó fejt is, na ez van ő ilyen, aki inkább lányokkal érzi jól magát!
Majd, ha jön a pici is, akkor majd az emberek előtt fogom a gyerek kezét és 10 m távolságból nézzük a műsort.
De most komolyan, ez az egy óriási hibája van, nem hinném, hogy neki jól esne, ha fordítva lenne. Ő nem képzeli bele magát az én helyzetembe!
Nem lennék a helyedben. Rendkívül megalázóan viselkedik veled mások előtt.
Ha inkább a lányokkal érzi jól magát, menjen egyedül társaságba hetyegni, legalább téged ne tenne ki ennek és ne alázna meg a többiek előtt.
Akkor jófejkedj te is más pasasokkal az ő szeme láttára, rá ügyet sem vetve.
Figyelj engem győzködhetsz, te is tudod hogy gáz és azt is, hogy ő is tudja, csak tojik rá, mit művel veled.
Mivel a baba a hasadban, nem tudok okosat mondani.
Mondtam is neki, nem erre a témára vonatkozóan( pedig de, tudatom alatt), hogy-hogy most nem jársz el sörözgetni?
Az vágja hozzám, hogy neeem én már nem vagyok olyan!
Régebben eljárt sörözni és ugyan ezt csinálta, akkor én nem jártam el vele, nem voltam terhes.
Ez a baba a mindenem! Néha amikor ezt látom, a pici elkezdi rúgni a hasamat, mint ha be szeretne húzni valamelyiküknek.
Vagy nekem mert ostoba vagyok, vagy neki mert egy tahó.
Megértem az érzéseidet és az indulataidat.
Mi a terved egyébként a továbbiakra? Látsz bármi esélyt, hogy változásra bírd apukát? Beszéltetek már a szülés utáni időkről, ki hogy képzeli el a családi életet?
Nem is tudom, régebben eljárogatós volt, lehet akkor is ilyen volt, vagy még durvább!
Én egyszerűen nem tudok vele egy húron pendülni, amikor ezt teszi.
Mégis hogyan a búsba kéne, hogy viselkedjek?
Fogjak hozzá én is vele együtt tapizni a lányt?
Csókoljam homlokon?
Elképzelésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!