Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van sz hogy már idegenként tekint rám? Nem értem miért csinálja ezt velem. Komolyan mit artottam neki? 18/L
Úgy érzem, hogy ha jóban is voltatok egymással, és nem volt semmi problémátok egymással, mindenkinek megfelelt ez ami történt, akkor valami a háttérben viszont lehetett nála.
Ha nem vagy a terhére, nincs semmilyen kötelezettsége akkor nem látok más értelmes okot arra amit csinált.
Mennyi idő alatt történt ez nálatok?
Az ismerkedéstől a szexig mennyi idő telt el?
Az mondjuk azért elég sok idő ahhoz, ha csak ezt akarta volna.
Nem lehetséges, hogy jött egy másik nő az életébe?
Nézd, tudom, hogy fájni fog, de igazából jobban jártál így.
Általában ha valaki kalandor, vagy "nőfogyasztó", az idővel nem a volt partnerei között fog keresni barátnőt.
Az, hogy te meg érzéseket táplálsz iránta, legalábbis nekem úgy jön le, azzal meg a saját életedet keseríted meg. Bárki olyan aki próbálkozna nálad, azt valószínűleg elutasítanád, holott lehetséges, hogy egy normális kapcsolatba tudnál kerülni vele.
Ne vágyakozz olyan után, aki a tudatodra adja, hogy nem érdekelned.
Próbáld meg terelni a gondolataidat, foglalkozz magaddal, élj a hobbidnak, aztán az idő megoldja ezt a fájdalmat.
Ne vedd magadra ez fura az biztos.
Mert mondhatott volna valami értelmeset a miértről, ha rákérdeztél. Nekem kicsit olyan, mintha valami baja lett volna. Vagy legalábbis nem tudom miért kellett ilyen paraszt módon indokolni.
Ha úgy érzed, hogy tényleg semmi bántó dolgot nem csináltál, nem erőszakoskodtál, meg nem "zavartad" állandóan (lévén, hogy nem akart semmit tőled), akkor szerintem hagyd rá.
Nem éri meg időt és energiát pazarolnod rá.
Ha nem tettél semmi ilyet, akkor nem csináltál semmit rosszat. Ne kattogj ezen, mert csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!