Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ekkora hisztit kell csapni emiatt?
Figyelt kérdés
Tegnap házibuliban voltunk barátnőmmel. Kicsit többet ittam a kelleténél és felemeltem egy másik lányt buli közben. Erre a barátnőm fogta magát és lelépett a buliból és elment haza. A többiek sem értették, hogy most mi ez a felesleges hiszti részéről. Azóta nem válaszol nekem és nem veszi fel a telefont.2018. nov. 1. 12:28
2/13 anonim válasza:
Valamiért annyira szeretnek dobálózni a hiszti szóval :D Minek emelgetsz random embereket?
4/13 anonim válasza:
Rajott hogy osszejott egy lifttel :))
5/13 A legrosszindulatúbb válasza:
A hapsi felemel egy házibuliban egy lányt spicces állapotban = AZONNALI SZAKÍTÁS.
A hapsi évek óta másik 3 nővel csalja a barátnőjét és az kiderül = ELNÉZÉS, MEGBOCSÁTÁS.
Női logika.
6/13 anonim válasza:
Hát, ha valóban ez a baja, akkor az nagyon fura. Biztos nem más miatt akadt így ki?
7/13 anonim válasza:
Nehéz úgy véleményt mondani, hogy nem láttuk azt az ominózus jelenetet. Lehet, már előtte is flörtöltél vele, csak nem emlékszel rá, mert többet ittál, és az emelés volt az utolsó csepp. Könnyű ráfogni, hogy hisztis. Te megfelelően viselkedtél, foglalkoztál vele?
8/13 anonim válasza:
Szerintem is már előtte kinézted azt a csajt magadnak. Mégha te nem is vetted észre. Ennyitől nem "hisztizik" így be valaki. Bár én nem értem mit emelgetsz más csajokat?! A barátnőd tán más pasi ölébe ült bele? Vagy az neked nem ugyanaz.
9/13 anonim válasza:
Egy nőt nem versz át. Hihetetlen szenzoruk van, kiszúrják az ilyet, hogy flörtölsz mellettük, még ha csak lopott pillantásokkal is. Szóval legyél jó kisfiú, ha barátnőd van, mert nem kapsz nunit este. 😃
10/13 anonim válasza:
A teljes sztorit lecci.
Azt nehezen kepzelem el, hogy beszelgetsz a haverokkal, majd hirtelen felemelsz valakit.
Azt mar sokkal inkabb, hogy mar elotte is felrevonulva flortoltel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!