Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan ekkora hisztit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ekkora hisztit kell csapni emiatt?

Figyelt kérdés
Tegnap házibuliban voltunk barátnőmmel. Kicsit többet ittam a kelleténél és felemeltem egy másik lányt buli közben. Erre a barátnőm fogta magát és lelépett a buliból és elment haza. A többiek sem értették, hogy most mi ez a felesleges hiszti részéről. Azóta nem válaszol nekem és nem veszi fel a telefont.
2018. nov. 1. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
A teljes sztori valami olyasmi lehet, hogy a harmadik fél a kisszobában épp lepippantotta a kérdezőt, majd mikor még a gcit törölgette a szája sarkából, jött asszonyka és számon kérte, hogy mégis mi ez? Ekkor emelte meg a kérdező a másik csajt - és vágta a sajátjához.
2018. nov. 1. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
11-es felröhögtem, ment a felpontozás. :)
2018. nov. 1. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

- Alapból féltékeny típus a barátnőd

- egész este elhanyagoltad és a felemelésnél telt be nála a pohár

- valószínűleg már a felemelés előtt ment a flört és a csipkelődés

- lehet szerelmes a barátnőd a lányba

- egy pasiba szerelmes a párod, de látva az esetet olyasmi fogalmazódott meg benne, hogy "én bezzeg hűséges vagyok, pedig lenne kivel félredugni, ez az idióta meg itt emelget minden jöttment ri bancot"

- túl sokat ivott ő is, de ő erőemelő bemutató helyett inkább csak levágott egy hisztit

- belekevertek valamit az italába, nem teljesen önmaga

- szakítást akar kiprovokálni

- megcsalt téged és magából indul ki, betegesen féltékeny

- rosszul eset neki a dolog, de tudja, hogy túlreagálta, most meg szégyenében nem ír vissza és veszi fel a telefont

- út közben elkapták és csoportos nemierőszakot követtek el rajta, most kórházban van és azért nem lehet elérni

2018. nov. 1. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!