Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem nyúlkálok másnak a telefonjába".ez nem olyan mintha nem is a párjaként kezelni hanem mint vmi "idegent"?
Ebből és ehhez hasonlókból mennek néha viták, és AZ, hogy olyan érzésem van valahogy mellette mintha nem is a párjának, bnőjének venne
(Futott a telomon a zene, leállt, kértem hogy futtassa már tovább a zenét, mert ő volt közelebb a telomhoz, erre kaptam a fentit)
Aztán mikor néha már "kitörök" hogy idegenként kezel, akkor elkezdi rám visszaforgatni, hogy ezek szerint én meg akkor lefekszem idegenekkel, azaz meg is csalom akkor. Ha én így gondolkodom róla hogy ha neki én szerintem idegen vagyok akkor egymásnak idegenek vagyunk, azaz akkor nekem is ő egy idegen)
Mivel még szex előtt is ezen és hasonlókon ment a vita, így kiterjed már a téma a szexre is.ebből jön a megcsalás téma is.
NEM az zavar, hogy a telomat tiszteletben tartja, mielőtt barki ezzel érvelne, hanem a megfogalmazása! Beszélunk igy a saját párunkkal, hogy "más"nak az akármilye??
#20: AZ megvan, hogy a telefonon mások dolgai ott vannak? Amihez semmi, de semmi köze a másik félnek? Amikről bizalmasan beszélgetett a barátnőjével, anyjával, akárkivel. Vagy munkahelyi dolgok.
Bocs, de egy olyan helyzetet sem tudok mondani, ami indokolná a másik cuccaiban való kutakodást. A lemerült a telóm és egyéb indoknak használt phaszságok nem számítanak.
Én sem értettem ezt a felfogást soha. Meg azt sem, mikor egy ember a legintimebb, legközelibb kapcsolatában hadonászik a magánélet meg a privát szféra szavakkal. A magánéleted az, amit a hozzád közel állókkal élsz meg. Munkahelyen is azt hívjuk annak. A privát szféra meg ott veszik, hogy összeköltözöl valakivel, akivel együtt alszotok és közösen terveztek.
Nem mennék egy lépést sem közösen azzal, aki dugdos előlem bármit. Nincs szükségem olyan emberre, aki fejben külön gondolkodik és nem akarja, hogy teljesen meztelenül lássam. Más kérdés, hogy azáltal, hogy láthatom és nem rejteget semmit meg nem húz ilyen morbid határokat, nem is vagyok kíváncsi a dolgaira... De előadni nekem a hülye kamaszt, köszi, de erre nekem nincs szükségem. Szerencsére az összes eddigi kapcsolatomban nem volt ez divat, nem kellett szemet eltakarva közlekednünk a közös életterünkben, ügyelve arra, hogy bizonyos dolgokat ne érintsünk meg a lakásban. Ez szánalmas.
Exemben is de utáltam hogy 10 jegyu kriksz kraksz pin kodja volt es ugy vedte a telefonját minimum mint egy terrorista, akinek hadititkai vannak, es igy várta volna el tőlem.hogy bízzam, meg higyjem azt, hogy komolyan vesz, meg szeret.
Aztán kiderult hogy már a szerelmes ködben (már a kapcsolatunk elején a 3. honapban tarskeresőzött mögöttem es igy volt képe még megkérni a kezem is mikor szakitottam 2 év mulva es mai napig persze en vagyok a féltékeny sárkánynak elhordva.)
De ki és mit tart a telefonjában, ami titok a TÁRSA/PÁRJA előtt? >:)
Én külön használok privát, céges, és csajos telefonokat.
MINDIG törlök MINDENT, híváslista, SMS, MINDENT!!!
És nincs rajtuk kamera sem.
Számomra ez a normális. Minket tesómmal úgy neveltek, hogy nem nyúluk más (a másik) cuccához. Utálok akárkinek kérésre a táskájában is kotorni.
Ezt a telcsikézést sem értem. "Most annyira KELL zenét hallgatnom, hogy meghalok, mire előveszem a sajátomat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!