Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem nyúlkálok másnak a telefonjába".ez nem olyan mintha nem is a párjaként kezelni hanem mint vmi "idegent"?
Ebből és ehhez hasonlókból mennek néha viták, és AZ, hogy olyan érzésem van valahogy mellette mintha nem is a párjának, bnőjének venne
(Futott a telomon a zene, leállt, kértem hogy futtassa már tovább a zenét, mert ő volt közelebb a telomhoz, erre kaptam a fentit)
Aztán mikor néha már "kitörök" hogy idegenként kezel, akkor elkezdi rám visszaforgatni, hogy ezek szerint én meg akkor lefekszem idegenekkel, azaz meg is csalom akkor. Ha én így gondolkodom róla hogy ha neki én szerintem idegen vagyok akkor egymásnak idegenek vagyunk, azaz akkor nekem is ő egy idegen)
Mivel még szex előtt is ezen és hasonlókon ment a vita, így kiterjed már a téma a szexre is.ebből jön a megcsalás téma is.
NEM az zavar, hogy a telomat tiszteletben tartja, mielőtt barki ezzel érvelne, hanem a megfogalmazása! Beszélunk igy a saját párunkkal, hogy "más"nak az akármilye??
Igen a kapcsolat nekem a kérdőjeles mert pl nem csak a fentivel de a féltékenységével IS azt érezteti velem, hogy nem a párjaként kezel!
Hanem en az vagyok neki, aki szerinte bármikor megcsalja.
Akkor hogy van ő mellettem, mint egy futo kapcsolatban?
Én sosem értettem, hogy KOMOLY kapcsolatnál, pláne élettárs meg házastárs esetén, miért kell titkolni a pin kódot, e-mail jelszót,...?
Munkám során gyakran láttam, hogy aggódó szülők nem tudták a gyerekeik jelszavát, és nem volt felügyeleti program a gépen, sem GPS nyomkövető a telefonon.
Meg olyat is, hogy meghalt az egyik szülő, a másik meg nem fért a számlákhoz, és a hónap végén jöttek a csekkek, meg kérték a fizetést az alkalmazottak.
12 adott nekem pint az övéhez nem is kértem.es nem könyörög az én pin kodomoért sőt valahogy szándékosan nem akarja tudni(valoszinuleg nem akarja magát idegesiteni hogy rámegy a személyes dolgaimra)
13 fél éve együtt. Nekem olyan érzést kelt sokszor hogy hibapontokat gyűjt rólam. Hogy miért kellene dobnia.
16 kepzeld már ezt el más szitukban
Pl nem segitek falat festeni mert e nem szoktam masoknak falat festeni
Vagy nem megyek veled x helyre mert en nem szoktam másokkal menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!