Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már olyat hogy nem biztos hogy szereted a párod?
Pláne hosszabb konfliktus kapcsán és egy kis elhidegülés esetén.
Ez normális a fenti esetben?- illetve ez megváltozhat pozitív irányba?
Az, hogy kevésbé szeretem, meg az, hogy már nem szeretem, ne ugyanaz.
A hosszabb konfliktus mit takar? Mennyire hosszú? Mi az oka? Nekem ez úgy tűnik, hogy valamit nem tudtok megoldani, nincs kompromisszum. Ha emellett érted azt, hogy már nem szereted, akkor semmi értelme az egésznek. Ha kicsit beteg a kutya, elsietsz vele orvoshoz. De amikor hetek óta halott, jobb szegényt eltemetni...
Szóóóval: mi a diagnózis? Mik a tünetek?
Igen. Többször be kellett már látnom, hogy állatok vagyunk: aki vakargatja a hasunkat, azt szeretjük. Amikor valami miatt frusztráltabb időszakot élünk, sokat veszekszünk, szoktam azt érezni, hogy jobban érzem magam, amikor külön vagyunk. Annyi a különbség, hogy ma már tudom, hogy ez pillanatnyi állapot, és a helyzet miatt van, míg korábban gondoltan olyat, hogy valami tönkrement.
Amúgy fordítva is megvolt: éreztem már különlegesnek valakit pusztán azért, mert törődött velem, amikor figyelemre volt szükségem. Nem hálát éreztem, hanem azt, hogy ő különleges. Ami megszűnt, amikor rendbejöttem magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!