Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találom meg a lelki békét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találom meg a lelki békét?

Figyelt kérdés

Jó pár éve együtt élek az asszonyommal konkrétan 8 -éve és az utóbbi időkben valami folyamatos nyomást (nyomasztó) vagy nem tudom megfogalmazni ,milyen érzést érzek. Nem tudom ,hogy miért vagy honnan jön ez az érzés. Általában be vagyok feszülve reggelre sokszor arra ébredem hogy magzat pózba kuporodva összehúzom magam az ágyon reggelre meg mindenem fáj. (Pedig az ágy is szuper kicseréltük a matracot vagyontérő memóriahabos fiszfazra).

Mikor fiatalember voltam sokkal nagyobb problémáim voltak de sose filóztam rajta mentem tettem a dolgom volt motivációm volt célom.

Azóta eltelt sok sok év sokkal előrébb nem járok az életben azt leszámítva hogy már majd 40 leszek. De nincs célom de még belesz@rni se tudok az egészbe távol lakok az egykori otthonomtól , a szüleim nagyszüleim sem élnek már az ,egyetlen ember akiben megbízom a párom.

de lelki nyugalmat nem találok.

Olyan mintha felügyelet alatt élnék és egy hang belől azt mondaná ez így nem jó! -Menj és élj egy saját életet!

2022. febr. 24. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
pszichológus talán tudna segíteni
2022. febr. 24. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Beszéltél erről a pároddal?
2022. febr. 24. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Életközépi válság, de lehet némi depresszió is
2022. febr. 24. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem párkapcsolati kerdés. A belső "unalmad" feszkódat akarod a párodra kivetíteni csak azaz okokat keresel ahhoz ami csak benned létezik.
2022. febr. 24. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi az, amitől úgy éreznéd ismét vannak céljaid és előrébb vagy az életben? Mi akadályoz meg, hogy megvalósuljon? Mi hiányzik a kapcsolatból, próbáltatok tenni ellene?
2022. febr. 24. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez életközépi válság. Vigyázz, mert tévútra vihet!
2022. febr. 24. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!