Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszólt a párom a munkám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a párom a munkám miatt mert? Hová vezet ez a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Neki stresszes, komoly, felelősségteljes munkája van, ha hibázik akkor nagy a baj.

Ellentetben velem, akinek halálnyugodt, senki nem bszogat, és szinte alig van felelősség.

Nem a munkán kaptunk össze, felvetettem, hogy csinálhatnánk valamit (már korábban is felvetettem) mondta, hogy neki erre most nincsen ideje, és kijelentette burkoltan, hogy neki nem olyan gyerekkategóriájú a munkája mint amit én végzek. Nem így fejezte ki magát de ez volt az értelme.

Eléggé bántó volt ez számomra, és korábban már volt szintén hasonló megnyilvánulása.

A kapcsolatunk friss.

2022. febr. 23. 09:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
69%

Ugy meghallgatnam a sracot is, de tenyleg...

Volt egy nyari 2-3 hetes idoszak, amikor a regi munkahelyemen kiesett egy ember, de pont a legnagyobb hajtasban. Napi 10-12 orat dolgoztam es pentekre hulla voltam. Szombat-vasarnap okes volt mar. Az akkori baratnom elkezdte minden nap ragni a fulem, h menjunk a balatonra. 0 megertes volt benne es egy csomo akaratossag akkor. En is beoltottam, ez van.

Szoval, na... Minden eremnek 2 oldala van.

2022. febr. 23. 14:46
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy totál kifejtetted a kérdésben válaszod is szerintem. Neki stresszesebb és elfoglaltabb az élete a munka miatt, neked meg nem. Te mennél ide oda, mert nem vagy úgy elfáradva, ő viszont pihenne. Nem fér össze a két igény, ha nem tartjátok tiszteletben egymás igényeit és köttök kompromisszumot, kuka.
2022. febr. 23. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!