Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszólt a párom a munkám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a párom a munkám miatt mert? Hová vezet ez a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Neki stresszes, komoly, felelősségteljes munkája van, ha hibázik akkor nagy a baj.

Ellentetben velem, akinek halálnyugodt, senki nem bszogat, és szinte alig van felelősség.

Nem a munkán kaptunk össze, felvetettem, hogy csinálhatnánk valamit (már korábban is felvetettem) mondta, hogy neki erre most nincsen ideje, és kijelentette burkoltan, hogy neki nem olyan gyerekkategóriájú a munkája mint amit én végzek. Nem így fejezte ki magát de ez volt az értelme.

Eléggé bántó volt ez számomra, és korábban már volt szintén hasonló megnyilvánulása.

A kapcsolatunk friss.

2022. febr. 23. 09:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
:) hosszú kapcsolatom van és az elejétől kezdve támogató voltam, mert nem volt velem lenéző.
2022. febr. 23. 10:26
 22/32 anonim ***** válasza:
90%

"Érdekes h a támogasd kommentek 0%.. nagyon nagyon szánalmasak vagytok mind"

Mert a támogatás kölcsönösségen alapul. Nem támogatok olyant, aki lenéz, aki magát többre tartja.

2022. febr. 23. 10:28
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Mit szerettél volna? Mi az a "csinálhatnánk valamit"? Ebbe sokminden belefér.

Egyébként nem tudom Te milyen munkát végzel, minden munka felelősséggel jár, mindenkinek vannak stresszesebb időszakai, mindenkinek vannak munkatársai/ügyfelei/kapcsolattartói.

Lehet,hogy nagyon eltérő a munkamorál kettőtök között. Esetleg nem lehet,hogy Te figyelmetlen vagy Vele szemben, amikor tudod,hogy dolgozik ezerrel, stresszel, Te a szabadidőre koncentrálsz.

Még azt is el tudom képzelni,hogy Te a haláli nyugodt munkáddal jóval kevesebbet keresel, és esetleg az bosszantja,hogy Te ezzel elégedett vagy, ami a későbbiek folyamán jelentőséggel is bírhat. De ez persze csak elképzelés a részemről.

Aminél viszont Feléd billen a mérleg: az nem jó ha hosszabb távon nem tud kettőtökre, a kapcsolatotokra időt szánni. Meg kell találni a középutat még akkor is ha elfoglalt. Vagy akkor mondja azt,hogy az Ő életében nem fér bele a kapcsolat, esetleg minimális szabadidővel tud találkozni.

Összességében én egyébként nem a száraz tényeket látom a megnyilvánulása mögött,hiszen kevés pár az ahol mindketten hasonló intenzitással,felelősséggel, bérrel dolgoznak.

2022. febr. 23. 10:40
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a helyzet. Férjem vállalkozó, még este 8-kor hívogatják, pörög ezerrel, tervez-szervez rohangál. Én irodai meló, nem mindig, de többnyire nyugisabb. Igyekszem őt tehermentesíteni és megértem, ha kivan. Viszont nem sz*rozza cserébe az én munkámat.
2022. febr. 23. 10:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert a támogasd alatt azt érted, kussolj és szopj. Ehhez meg egy prosti bőven elég.
2022. febr. 23. 10:50
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkám jóval felelősségteljesebb a pároménál olyan értelemben, hogy emberek élete múlik rajta. Az életben nem hoznám ezt fel neki, nem is értem mire fel! Az én munkám, én választottam. Miért lenne ez verseny? Ő is szereti a sajátját és jól csinálja. Az együttélésünk 16 évében ez nem volt téma. Megvan a kölcsönös tisztelet.
2022. febr. 23. 11:38
 27/32 nemaRendőrség ***** válasza:
68%

Mit mondott konkrétan?

Nekem is mindig azzal, jön az asszony, hogy nem nézem semmibe a munkáját, pedig ez nem igaz...

2022. febr. 23. 11:59
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
DE KI ÉRTI, hogy miért keresnek többet a gonosz férfiak
2022. febr. 23. 14:01
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
28: Általában azért, mert a nőknél kockázati tényező, hogy elmegy szülni, így sok esetben bizonyos korosztályban az interjúztatók nem is fogadnak nőket (amennyiben van férfi jelölt).
2022. febr. 23. 14:29
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
29. meg mert a gyerekeknek való munkákat preferálják ;)
2022. febr. 23. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!