Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszólt a párom a munkám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a párom a munkám miatt mert? Hová vezet ez a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Neki stresszes, komoly, felelősségteljes munkája van, ha hibázik akkor nagy a baj.

Ellentetben velem, akinek halálnyugodt, senki nem bszogat, és szinte alig van felelősség.

Nem a munkán kaptunk össze, felvetettem, hogy csinálhatnánk valamit (már korábban is felvetettem) mondta, hogy neki erre most nincsen ideje, és kijelentette burkoltan, hogy neki nem olyan gyerekkategóriájú a munkája mint amit én végzek. Nem így fejezte ki magát de ez volt az értelme.

Eléggé bántó volt ez számomra, és korábban már volt szintén hasonló megnyilvánulása.

A kapcsolatunk friss.

2022. febr. 23. 09:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

#5: Majd a beképzlet feje lesz kib.szva.

Ha ez a kapcsolat friss, akkor nem erőltetném tovább. Abszolút nem tisztel.

2022. febr. 23. 10:13
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

Azért eléggé red flag, ha friss a kapcsolat és már több bántó megjegyzést tett Rád.

Én is szakítanék vele, mert tudatalatt is elkezdi előbb vagy utóbb leépíteni az önbecsülésed és önbizalmad ezek az aprónak tűnő, de nagyon is lélekromboló kijelentések. Volt egy barátnőm, náluk is így kezdődött, a lény önbecsülése teljesen leépült, árnyéke lett egykori önmagának, szakítani sem mert...végül a pasi dobta. Ne várd ezt meg...

Basszus most még a rózsaszín ködös időszaknak kellene bőven lennie kettőtök közt, amikor örülsz, ha minél több közös programon együtt tudtok lenni...Mi lesz később?

Persze lehet azt is írni, hogy kommunikáció, ülj le vele és beszéld meg, melyek a bántó kifejezések , de aki már az elején ilyen, attól én sok jót nem várnék.

2022. febr. 23. 10:14
 13/32 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező orvos a párod vagy micsoda?
2022. febr. 23. 10:16
 14/32 anonim ***** válasza:
92%

Ez nekem is rosszul esne. Apám volt hasonló, amikor én akkor már másfél éve diákmunkáztam több helyen is, voltak fárasztó még kevésbé fárasztó munkáim. Aztán amikor az egyik ilyen munka miatt panaszkodtam otthon, akkor apám megszólalt, hogy jaj, életemben először dolgozom aztán bajom van vele... Mondom, másfél éve dolgoztam már. Itt gyakorin is volt egy felbszó komment, egy csaj írta, hogy a párja nem szokott neki napközben Messengeren írni és ez zavarja, jött a komment, hogy "én se írok, nem mindenkinek tinglitangli munkája van".

Paraszt a barátod és kész, sajnos nem fog változni

2022. febr. 23. 10:17
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Megpróbálhatnád támogatni is, a rinya helyett. Lehet akkor téged is többre értékelne. Segíts neki érett felnőttként levezetni a stresszt valami kellemes elfoglaltsággal.
2022. febr. 23. 10:18
 16/32 A kérdező kommentje:

Friss a kapcsolat de már ismertük egymást korábban.

Vannak problémák mindenhol, gondoltam talán stresszesebb időszaka van. Nem tituláltam ezt ennyire komolynak de lehet igazatok lesz.

2022. febr. 23. 10:20
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a páromhoz képest felelősségteljesebb munkám van. Meg tudom érteni, hogy náluk is van 1-2 helyzet, mikor jobban oda kell figyelniük, meg koncentrálni, ugyanakkor minden munka felelősséggel jár valamilyen szinten, mert ha dolgozol csak csinálsz valamit, és ha valaki csinál valamit, azt el is ronthatja, tehát bárkit szőnyeg szélére állíthatnak. Viszont tényleg van stresszesebb munka, meg kevésbé stresszes. Nálunk párom ilyen szempontból totál megértő, és nem csak tiszteletben tartja, hanem azért kapok dicsérő szavakat is, hogy tudja, hogy mennyi ideget megeszek a munkahelyen, és hogy mekkora felelősség van a vállamon, de ő büszke és felnéz rám. Ha olyan, kedvesen odaszól, hogy tudja mennyi feszkó van, de nem vetíthetem ki a magánéletemre, a munka az munka, otthon próbáljam félretenni. De mi nem puffogunk, meg böfögünk a másiknak, hogy bezzeg az én munkám ilyen, olyan, bezzeg te mindig fáradt vagy, persze te is megtudnád... ez hülyeség. Ebben mártírkodás van egy részről, meg irigység a másik felől. A munka nem egojátszma, meg státusz, hanem egy hely ahol pénzt keresel. Ha nem tetszik lehet váltani.
2022. febr. 23. 10:21
 18/32 anonim ***** válasza:
5%
Érdekes h a támogasd kommentek 0%.. nagyon nagyon szánalmasak vagytok mind
2022. febr. 23. 10:21
 19/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem a támogatással van baj, én is támogatom a páromat. De cserébe sose néz le csak mert nem ugyanolyan stresszes a munkánk..egy friss kapcsolatban tudod mikor lennék támogató, ha a másik meg lenéző velem szemben.
2022. febr. 23. 10:22
 20/32 anonim ***** válasza:
6%
#19 akk hogyan lesz hosszú a kapcsolat ha az elején se támogatod? Mondom h szánalmasak vagytok
2022. febr. 23. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!