Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszólt a párom a munkám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a párom a munkám miatt mert? Hová vezet ez a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Neki stresszes, komoly, felelősségteljes munkája van, ha hibázik akkor nagy a baj.

Ellentetben velem, akinek halálnyugodt, senki nem bszogat, és szinte alig van felelősség.

Nem a munkán kaptunk össze, felvetettem, hogy csinálhatnánk valamit (már korábban is felvetettem) mondta, hogy neki erre most nincsen ideje, és kijelentette burkoltan, hogy neki nem olyan gyerekkategóriájú a munkája mint amit én végzek. Nem így fejezte ki magát de ez volt az értelme.

Eléggé bántó volt ez számomra, és korábban már volt szintén hasonló megnyilvánulása.

A kapcsolatunk friss.

2022. febr. 23. 09:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Dobjad ki.
2022. febr. 23. 09:57
 2/32 A kérdező kommentje:
Ettől azért egy kicsit komolyabb választ szeretnék.
2022. febr. 23. 09:58
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy rosszul esik, hogy ilyeneket mond, attól még, mert kevesebb a felelősséged, nem kéne lenézni a munkádat. Mert ez a megnyilvánulás bizony azt takarja, hogy lenézi. Ha már most nem tisztel, később mi lesz?
2022. febr. 23. 10:05
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Mit írjunk ? Rosszul esett, nem csoda.

Egyébként az első válaszoló nem mond hülyeséget, akit Bem tisztelsz, azt nem tudod szeretni. Márpedig ha a párod nem tiszteli a munkádat, akkor téged sem…

2022. febr. 23. 10:05
 5/32 anonim ***** válasza:
2%
Nemkell kidobni de megkell értened h nagy a nyomás rajta, ilyenkor a legjobb amit tehetsz a szex, kaja, csend. Ne legyél hisztis mert kileszel baszva, értsd jól, én sem tartanék olyat aki még plusz stresszforrás. Társként működj, az pedig nem azt jelenti h megkeserited a másik életét mert éppen nyűgöd van. Nőlj fel.
2022. febr. 23. 10:06
 6/32 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 5-ös, hálaisten téged egy nő sem fog elviselni 2 hétnél tovább. Legalább nincs hiszti.
2022. febr. 23. 10:09
 7/32 anonim ***** válasza:
90%
Persze, egy kapcsolat véletlen sem arról szól, hogy megbeszeljuk a rossz dolgokat is. Meg a nőnek amúgy is kuss a neve, hiszen csak a férfi embernek lehetnek problémái. Ugye kedves utolsó?
2022. febr. 23. 10:10
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

Mit értesz azalatt, hogy burkoltan kijelentette? Pontosan mit mondott?

Milyen az a komoly, stresszes, felelőségteljes munka, ahol ha hibázik, nagy a baj? Villanyszerelő? Óvónő?

2022. febr. 23. 10:10
 9/32 anonim ***** válasza:
9%
Huu 6-7 ide hallom a nyivákolást :)
2022. febr. 23. 10:11
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, mit hallasz. Van párom és szerencsére nem így gondolkodik, mint te. Neked van párod?
2022. febr. 23. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!