Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tőlem csak szexkapcsit akart a srác, erre összejött egy öregebb nővel?
Ha azt mondja h csak szexben lenne, akkor ne csodálkozz...
En ossze senjonnek ilyennel, mert tudom h nem jovok be neki.
Szimplàn jobban copik az idősebb.
True story, bro!
"Nem azt mondta, hogy tőlem nem akar, hanem senkitől."
EZ lehet, így is volt, de amikor jön valaki, aki tényleg megfogja az embert, ez felülíródik.
Te érted nem volt annyira oda, nem szeretett beléd, ezért könnyen tartotta az eredeti tervét, hogy csak semmi komoly.
13: Igen, én is ezt tartom valószűnek..sajnos így alakult.
14: Én nem irigykedtem és teljesen normális a kérdésem, úgyhogy neked is bőven van mit.
21 évesen kell megtudnod, hogy a nem akarok kapcsolatot általában tényleg csak azt jelenti, hogy tőled nem.
De amúgy ez tényleg nem feltétlen jelenti azt, hogy jobb az a nő bármivel nálad csak valamivel megfogta.
Lehet épp azzal, hogy idősebb, tapasztaltabb, okosabb.
Idősebb nő vagyok, talán ez a nézőpont segíthet. Őszintén: már a kérdésben látszódik, mennyire éretlen vagy. Nem, ez nem "szexkapcsi" volt, hanem szexkapcsolat. Oké, hogy ő is 21, de lehet többre vágyik, mint amit a kortársai nyújtani tudnak.
És igen, a "most nem akarok kapcsolatot" azt jelenti, hogy "veled nem akarok kapcsolatot". Pont. Engedd el, és nyisd ki a szemed, hogy meglásd, amikor a következő pasi is ugyanezt fogja veled eljátszani. Ne menj bele hónapokig, dobd ki azonnal. Egyébként nem tanulnak, mert megkapják amit akarnak: ingyen szex kötelezettség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!