Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy tőlem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy tőlem csak szexkapcsit akart a srác, erre összejött egy öregebb nővel?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, sokáig találkozgattam egy szintén 21 éves sráccal, aki nagyon helyes, táncos stb. Nem vagyok sem buta, sem csúnya, mégis már a legelején kikötötte, hogy ő nem alkalmas kapcsolatra, nem miattam, csak rengeteg a dolga, de ha nekem jó egy ilyen "kapcsolat", akkor csináljuk. Én meg belementem, mert nagyon tetszett és nagyon jó volt vele minden. Eltelt pár hónap, elkezdett eltűnni, közben láttam, hogy kirakott egy közös képet valami nála 10 évvel idősebb csajjal és mikor ráírtam, mondta, hogy ne haragudjak, de most megismert valakit. Nekem nagyon sz.rul esik ez az egész, nem azért, mert kihasznált (mert én szerettem vele lenni), csak nem értem, hogy a másik csajjal miért jött össze és vállalja fel őt egyből.
2022. febr. 19. 16:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Ha azt mondja h csak szexben lenne, akkor ne csodálkozz...

En ossze senjonnek ilyennel, mert tudom h nem jovok be neki.

2022. febr. 19. 16:49
 12/19 Noren1989 ***** válasza:
17%

Szimplàn jobban copik az idősebb.

True story, bro!

2022. febr. 19. 17:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azt mondta, hogy tőlem nem akar, hanem senkitől."

EZ lehet, így is volt, de amikor jön valaki, aki tényleg megfogja az embert, ez felülíródik.

Te érted nem volt annyira oda, nem szeretett beléd, ezért könnyen tartotta az eredeti tervét, hogy csak semmi komoly.

2022. febr. 19. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Attól, hogy 10évvel idősebb még lehet jobb társ nálad. Törődj bele. Keresd meg azt, akinek te vagy az ideális ahelyett, hogy más nőkre irigykedsz. Kicsinyes éretlen viselkedés, van még hová fejlődnöd.
2022. febr. 19. 17:28
 15/19 A kérdező kommentje:

13: Igen, én is ezt tartom valószűnek..sajnos így alakult.

14: Én nem irigykedtem és teljesen normális a kérdésem, úgyhogy neked is bőven van mit.

2022. febr. 19. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen kell megtudnod, hogy a nem akarok kapcsolatot általában tényleg csak azt jelenti, hogy tőled nem.

De amúgy ez tényleg nem feltétlen jelenti azt, hogy jobb az a nő bármivel nálad csak valamivel megfogta.

Lehet épp azzal, hogy idősebb, tapasztaltabb, okosabb.

2022. febr. 19. 18:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mármint az okosabb, tapasztaltabb nálad, úgy értem, hogy korából fakadóan.a
2022. febr. 19. 18:02
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

Idősebb nő vagyok, talán ez a nézőpont segíthet. Őszintén: már a kérdésben látszódik, mennyire éretlen vagy. Nem, ez nem "szexkapcsi" volt, hanem szexkapcsolat. Oké, hogy ő is 21, de lehet többre vágyik, mint amit a kortársai nyújtani tudnak.

És igen, a "most nem akarok kapcsolatot" azt jelenti, hogy "veled nem akarok kapcsolatot". Pont. Engedd el, és nyisd ki a szemed, hogy meglásd, amikor a következő pasi is ugyanezt fogja veled eljátszani. Ne menj bele hónapokig, dobd ki azonnal. Egyébként nem tanulnak, mert megkapják amit akarnak: ingyen szex kötelezettség nélkül.

2022. febr. 19. 18:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen, ez jó tanulópénz volt, régebben is volt olyan, akivel csak úgy elvoltunk, de aztán pont a srác hozta fel, hogy szerelmes belém és nem akar nélkülem lenni, így kapcsolat lett belőle. Hát most nem így lett, ami tényleg azért esik rosszul, mert én a mennyországban éreztem magam tőle és nagyon rossz nélküle. De legközelebb már nem esek ebbe a hibába.
2022. febr. 19. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!