Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tőlem csak szexkapcsit akart a srác, erre összejött egy öregebb nővel?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, sokáig találkozgattam egy szintén 21 éves sráccal, aki nagyon helyes, táncos stb. Nem vagyok sem buta, sem csúnya, mégis már a legelején kikötötte, hogy ő nem alkalmas kapcsolatra, nem miattam, csak rengeteg a dolga, de ha nekem jó egy ilyen "kapcsolat", akkor csináljuk. Én meg belementem, mert nagyon tetszett és nagyon jó volt vele minden. Eltelt pár hónap, elkezdett eltűnni, közben láttam, hogy kirakott egy közös képet valami nála 10 évvel idősebb csajjal és mikor ráírtam, mondta, hogy ne haragudjak, de most megismert valakit. Nekem nagyon sz.rul esik ez az egész, nem azért, mert kihasznált (mert én szerettem vele lenni), csak nem értem, hogy a másik csajjal miért jött össze és vállalja fel őt egyből.2022. febr. 19. 16:09
1/19 anonim válasza:
Igy akar lekoptatni vagy féltékennyé tenni
2/19 anonim válasza:
Annyira mégsem volt jó veled. Hagyd a francba. Ezen ne drámázz!
3/19 anonim válasza:
Előre megmondta, hogy tőled nem akar többet. Min vagy meglepve?
4/19 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta, hogy tőlem nem akar, hanem senkitől. Ha azt mondta volna, hogy csak tőlem, akkor legalább őszintébb lett volna.
2022. febr. 19. 16:31
5/19 anonim válasza:
Ti mièrt gondoljátok azt, hogy többet èrtek egy felnőtt nőnèl?
6/19 anonim válasza:
A másik csaj nyújtott valami pluszt, amit te nem. Felesleges ezen pörögnöd.
(Egyébként, a nem vagy buta jellemzést azért ne erőltesd magaddal kapcsolatban, ha egy tini szintjén mantrázod magadban a srác neked beadott szövegeit.)
7/19 A kérdező kommentje:
Öhm, leírnád, hol írtam ilyet?:) Igazából a kérdés szempontjából irreleváns, csak azért lepett meg, mert mondom, jó 10 évvel idősebb nője van, ami kicsit fura.
2022. febr. 19. 16:41
8/19 anonim válasza:
"Nem azt mondta, hogy tőlem nem akar, hanem senkitől."
Semmi fura nincs abban, hogy egy ilyen jellegu kislany helyett egy erett not valasztott.
9/19 A kérdező kommentje:
6: Elég sok emberrel előfordul, sajnos én bele is szerettem, ráaásul én is elég elfoglalt vagyok, úgyhogy nem volt igényem arra, hogy rajta csüngjek állandóan. Ettől még nem érzem magam butának egyáltalán.
2022. febr. 19. 16:45
10/19 A kérdező kommentje:
8: Miért, milyen jellegű vagyok, kifejtenéd?
2022. febr. 19. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!